Eladó ház Fehérvárcsurgó 36 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fehérvárcsurgó 36 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8194607
Referenciaszám: H487097
Frissítve: 1 hónapja

Fehérvárcsurgó eladó családi ház 2 szobás: 19,8 millió Ft

19,8 millió Ft
550 000 Ft/m²
36 m²
Alapterület
801 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 651 Ft
Második évtől
82 146 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fehérvárcsurgón, a víztározó és a Gaja-völgy bejárata között található ZÁRTKERTI ingatlant kínálom megvételre, mely elhelyezkedésének köszönhetően számtalan lehetőséget kínál. Kitűnő választás lehet saját célra egy ÖNFENNTARTÓ új otthonnak, hétvégi háznak vagy nyaralónak, vállalkozásként pedig üzemeltethető erdészházként vagy turista szállóként is, kiadható vadászoknak, halászoknak, kirándulóknak. A domboldalon elhelyezkedő 801 m2-es telekről csodálatos kilátás tárul elénk. A 2022-ben épült, 3,5 KW-os NAPELEM rendszerrel ellátott könnyűszerkezetes épület 36 m2-es lakótérrel + 12 m2-es fedett terasszal rendelkezik. A könnyűszerkezet PIR homlokzati panelból, 15 cm-es Rockwool kőzetgyapot szigeteléssel, belül gipszkarton borítással készült. A belső és külső színezés az új tulajdonosra vár, aki saját ízlésére szabva teheti egyedivé és még személyesebbé a házikót. A házba lépve az amerikai konyhás étkező-nappaliba érkezünk, ahonnan nyílik egy hálószoba és egy zuhanyzóval kialakított fürdőszoba-wc-vel. Amennyiben szükséges, a lakótér további bővítése a fedett terasz beépítésével megoldható. A vízellátás házi vízmű rendszerrel egy 90 m mély fúrt kútból történik. Az ivóvíz bevizsgáltatva. A melegvizet villanybojler, a fűtést elektromos fűtőpanel biztosítja. Amennyiben hirdetésem elnyerte tetszését és szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant, várom megtisztelő érdeklődését. "Meglátni és megszeretni" Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Képesiné Szabó Melinda Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Képesiné Szabó Melinda Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY