Eladó ház Fegyvernek 118 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fegyvernek 118 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8231163
Referenciaszám: M287001-4733775
Feltöltve: 12 napja

Fegyvernek eladó családi ház 3 szobás: 19,8 millió Ft

19,8 millió Ft
167 797 Ft/m²
118 m²
Alapterület
2965 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 651 Ft
Második évtől
82 146 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az OTP Ingatlanpont kiemelt kínálatából ajánlunk megvételre Fegyverneken, főút mellett, egy 118 m2 nagyságú, komfortos családi házat. A 2965 m2-es telekre, vegyes falazattal épített ingatlanban 3 szoba, konyha-étkező, fürdő és WC egy helyiségben, közlekedő, és felújításra szoruló kamra kapott helyet. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak. Az épület az elmúlt évek alatt folyamatos belső felújításon esett át, mely során műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre, a teljes villanyhálózat újra lett húzva. Az udvaron található egy tégla falazatú melléképület, mely felújítás után alkalmas lehet állattartásra, vagy igény szerint önálló lakrésszé is alakítható. A kertben gyümölcsfák adják ízletes terméseiket, melyek gondozását fúrott kút segíti. A település rendelkezik minden fontos intézménnyel, legyen szó bevásárlásról, ügyintézésről, oktatásról. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK+, és támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal, nézzük meg együtt akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gombkötőné Turi Zsuzsanna OTPip - Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 802 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gombkötőné Turi Zsuzsanna OTPip - Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 802 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY