Eladó ház Farmos 108 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Farmos 108 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8188204
Referenciaszám: M283079-4699405
Frissítve: 19 napja

Farmos eladó családi ház 4+2 fél szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
194 444 Ft/m²
108 m²
Alapterület
1593 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 448 Ft
Második évtől
87 125 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Békés, nyugodt, vidéki környezet Farmoson- változtassa otthonná saját ízlése szerint*** Pest vármegye, Farmoson felújítandó családi ház eladó. - 108 m2 hasznos alapterület - 1593 m2 nagyságú telek - vegyes falazat, beton alap - fűtés gázkazánnal radiátoros hőleadással. - melléképületek, dupla lemezgarázs, szerelőakna és pince - nagy terasz - éjszakai áram Ez a családi ház kiváló lehetőség azok számára, akik saját igényeik szerint szeretnék felújítani új otthonukat, és egy békés, nyugodt környezetben szeretnének élni. Bár a ház felújítandó állapotban van, az alapok stabilak és erősek. A beton alapra épült, vegyes falazatú ingatlanban 4 szoba, 2 félszoba, fürdőszoba WC-vel, konyha, közlekedő, tároló, kazánház és kamra található. Az elrendezés praktikusan kialakított, amely kiválóan megfelel nagycsaládosok vagy több generáció számára is. A gázkazán fűtés biztosítja az otthon melegét, radiátoros hőleadással. A telek nagy mérete lehetővé teszi a növénytermesztést és kisebb gazdálkodást is. A nagy kertben egy fúrt kút is található, ami kerti locsolásra tökéletes megoldást nyújt. Az udvaron szerelőakna is ki lett alakítva, ami különösen praktikus lehet az autószerelés szerelmeseinek. A házhoz dupla lemezgarázs is tartozik, így a parkolás könnyedén megoldható. Több tároló is a rendelkezésre áll. A felújítás az új tulajdonosra vár, ami nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy saját ízlésére formálja ezt a kiváló adottságokkal rendelkező házat. A településen minden fontos szolgáltatás elérhető: boltok, iskolák, óvodák, ez a csendes, vidéki környezet ideális helyet biztosít a nyugodt élettérhez. Az ingatlan közelében vegyesbolt, sportpálya és fodrászat található, a városközpont 2 km távolságra, buszmegálló 300 m távolságra helyezkedik el, a vasútállomás 5 perc autóúttal elérhető. Farmos Ceglédtől közúton 23 km, Nagykátától 12 km, Budapesttől 82 km távolságra található. Vonatközlekedés (Budapest-Nagykáta-Szolnok vonalon) és helyközi autóbuszjáratok (Ceglédre és Nagykátára) rendelkezésre állnak. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit OTPip - Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit OTPip - Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY