Eladó ház Farkaslyuk 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Farkaslyuk 150 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7666344
Referenciaszám: H464405
Frissítve: 17 napja

Farkaslyuk eladó családi ház 3 szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
36 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
600 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Ha egy nyugodt és csendes helyen szeretne élni, akkor az Ötház utca Farkaslyukon található ingatlana tökéletes választás lehet Önnek. A 150 nm alapterületű, 3 szobás, 1 fürdőszobás ház egy 600 nm-es telekkel rendelkezik, így elegendő helyet biztosít az egész család számára. Az ingatlan állapota jó, és a fűtést a gáz cserépkályha biztosítja. A panoráma lenyűgöző, és biztosan elvarázsolja Önt. A környék csendes és biztonságos, így ideális hely a családok számára. Az ingatlan közelségében több tömegközlekedési lehetőség is található, így könnyen elérheti a város központját, ha szükséges. Az autóval közlekedők számára is kiváló lehetőségek állnak rendelkezésre. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfélszolgálatunk minden kérdésére szívesen válaszol, és segít Önnek a döntésben. Várjuk hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1964
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bogdánfalvi Zoltán Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bogdánfalvi Zoltán Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY