Eladó ház Fadd 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fadd 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8170895
Referenciaszám: 8040_leebesfia
Frissítve: 21 napja

Fadd eladó családi ház 3 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
239 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
4000 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 624 Ft
Második évtől
99 156 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Fadd központi részén 2 db családi ház 4000 m2 hozzá tartozó telekkel! Az ingatlan ideális lehet olyan családok számára, akik szeretnének mezőgazdasággal (kiskultúra), állat tenyésztéssel foglalkozni, vidéken újra kezdőknek, esetleg hosszú távon turisztikában/vendéglátásban gondolkozóknak (Fadd-Dombori közelsége miatt), vagy bárkinek aki számára megfelelő lehet az adott település/térség. Bővebben a településről: Fadd nagyközség Tolna vármegyében helyezkedik el, hozzá tartozik a népszerű üdülőhely, Dombori is. A nagyközség két nagy földrajzi tájegység, a Mezőföld és a Sárköz találkozásánál fekszik Szekszárdtól 19, Pakstól 20 km-re, a faddi Holt-Duna partján. Dunaszentgyörgy 9 km-re, Dunaföldvár 45 km-re fekszik. Legfontosabb közúti megközelítési útvonalai: közigazgatási területén áthalad a 6-os főút, sőt az M6-os autópálya is. Bővebben az ingatlanokról: A telek első részén 2 építmény található. Az első (utcafronti), oldalhatáros beépítési móddal, s bár felújítást igényel, teljesen átlagos, lakható állapotban van. Össz alapterülete 100 m2, mely a következő helyiségekből áll: előszoba, 3 külön nyíló hálószoba, étkező, konyha, spejz és fürdőszoba, valamint még egy külön WC kézmosóval. Építési mód: tégla, nem szigetelt, 1 rétegű fa nyílászárókkal valamint zsalugáterekkel ellátva. A második épület vályog szerkezetű, nagyon erősen felújítandó, de inkább bontásra ajánlott. Alapterülete: 75 m2. Ami nagyon fontos, hogy mindkét ingatlan szerepel a térkép másolaton, így nem lesz szükség Építés Hatósági engedélyre, amennyiben az ember a későbbiekben új ingatlant szeretne építeni az adott területre, vagy a meglévőt tovább bővíteni. Pince: van (száraz, apró piros téglából kirakva, cca 12 m2); Két úgynevezett "hátsó udvarral" + hatalmas kerttel, gyümölcs és akácfákkal rendelkezik az ingatlan, mindez egy hrsz alatt. Az ingatlan víz, gáz és elektromos közművel van ellátva, csatorna az utcában. Emésztő van. A telken szerepelnek még egyéb épületek, melyek szerkezetüket tekintve fa és tégla építésűek. Állapotuk nézve közepes, bontandó és/vagy felújítandó. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné személyesen is megtekinteni, várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágosétkezőkamrateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Ilona Réka Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Ilona Réka Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY