Eladó ház Etyek 138 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Etyek 138 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8279588
Referenciaszám: HZ010711-4745791
Frissítve: 2 napja

Etyek eladó családi ház 3+3 fél szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
1 195 652 Ft/m²
138 m²
Alapterület
752 m²
Telek
3+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 089 Ft
Második évtől
684 551 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MODERN PARASZT HÁZ ETYEKEN! Eladó Etyeken egy PARASZTHÁZ JELLEGŰ, KORSZERŰ TECHNOLÓGIÁVAL, TERMÉSZETES ÉPÍTŐANYAGOKBÓL megépített RENDKÍVÜL HANGULATOS családi ház . Az egyszintes ingatlan nettó 138 nm-es (fedett és nyitott terasz felével számolva 156 nm-es), központjában egy tágas, világos, DK-i tájolású nappali/étkező/ konyha téregyüttessel, továbbá 4 hálószobával, 1 dolgozószobával és két fürdőszobával. Praktikusan kamra, háztartási helyiség/kazánház is kialakításra került, a tárolást a házon belül a padlás, házon kívül pedig egy fedett fészer és egy közel 30 nm-es faház segíti. Telken belül 2 autó tud parkolni egy fedett autóbeállón, 1 autó pedig a a ház előtt kialakított térkövezett részen. A kert 752 nm-es, gondozott, gyümölcsfákkal beültetett, a locsolásról öntözőrendszer gondoskodik. A kertet és a nappalit egy 25 nm-es fedett terasz köti össze tornác jelleggel, ill. nemrég megépítésre került egy kb. 12 nm-es nyitott terasz is, melyre közvetlenül a jelenlegi szülői hálószobából is kijuthatunk. A kert további extrája a 4 m átmérőjű, süllyesztett homokszűrős medence körülötte napozó terasszal. Műszaki paraméterek: a ház 2008-ban épült (kivitelezője a Fa Építészeti Díj-as Bedő Faház Kft.volt), a bővítésre (1 hálószoba, 1 dolgozószoba) pedig 2022-ben került sor. Fűtés Buderus gázkazánról, ill. a nappaliban található kandalló-kályha rásegítésével, meleg víz Buderus napkollektoros rendszeren keresztül. Újszerű Daikin klíma hűti és fűti a nappali légterét. A rezsi kedvező, az új követelményeknek megfelelő energetikai tanúsítvány A+-os!!!!! További extrák: vízlágyító rendszer, új gépesített konyhabútor, a szülői hálószobában elektromos zsalúzia. Közlekedés: autóval pár perc alatt elérhető Biatorbágy és az MO-ás, buszmegálló pár perces sétára (Kelenföldre). Lokáció: Etyek gyorsan fejlődő település Budapesttől alig 25 kilométerre., mely a bor turizmus és a gasztronómia igazi fellegvárává vált az elmúlt években. Szőlőtermesztése évszázados: a több mint 800 hektáron termelt szőlő egyrészt a budafoki Törley pezsgő alapanyagát adja, másrészt az egyre kedveltebb etyeki borok készülnek belőle. A ház a település ófalusi részén található, közel a Kecskegödör pincesorhoz, csendes, idilli környezetben.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bucalics Roxána Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 868 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bucalics Roxána Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 868 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY