Eladó ház Etyek 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Etyek 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8211431
Referenciaszám: H489249
Feltöltve: 1 hónapja

Etyek eladó családi ház 4 szobás: 56 millió Ft

56 millió Ft
482 759 Ft/m²
116 m²
Alapterület
317 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 177 194 Ft
Második évtől
232 333 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Köszöntelek Etyek egyik legcsendesebb környékén, ahol egy felújítandó, használt, 80 nm-es ház várja új tulajdonosát. Az ingatlan Fejér vármegyében, a Hegyköz nevű közterületen található, ami kiváló központi elhelyezkedéssel rendelkezik. A telek mérete 317 nm, és a házban 4 szoba és 1 fürdőszoba található. A ház alat pince található ahol jeleleg a vegyestűzelésü kazán is van, de a fűtést gáz (cirko) is biztosítja, így a hideg téli napokon sem kell fázni. Az ingatlan tehermentes, így azonnal birtokba vehető. Az ingatlanhoz egy garázs is tartozik, így nem kell aggódnod, hogy hol parkolod majd az autódat Az ingatlan környéke ellátottság szempontjából kiváló, így mindent megtalálsz, amire szükséged van. A közlekedési lehetőségek is kitűnőek, így könnyedén eljuthatsz bárhova. A környék csendes és biztonságos, így nyugodt környezetben élhetsz a családoddal. Ha szeretnél többet megtudni erről az ingatlanról, vagy bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vedd meg ezt az ingatlant! Hívjon bizalommal, és bátran tegyen ajánlatot! Hitelből vásárolna lakást, vagy újítana fel, de elveszettnek érzi magát a bankok ajánlatai között? Az adásvételhez jogi segítségre lenne szüksége, hogy ne érjék kellemetlen meglepetések? Gyorsan kellene Energetikai Tanúsítványt készíteni, de nem tudja kihez forduljon?! Ház és lakástól függetlenül ezekben a kérdésekben is nyugodtan forduljon hozzánk, mindenre szakszerű, megbízható és gyors válaszokkal tudunk szolgálni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potor Judit Otthon Centrum - Biatorbágy - Szabadság út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potor Judit Otthon Centrum - Biatorbágy - Szabadság út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY