Eladó ház Etyek 145 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Etyek 145 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8131049
Referenciaszám: 360071001-839
Frissítve: 20 napja

Etyek eladó családi ház 6 szobás: 75,9 millió Ft

75,9 millió Ft
523 448 Ft/m²
145 m²
Alapterület
996 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 161 Ft
Második évtől
314 894 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest szőlőskertjének emlegetett Etyeken, az egyik központi utcában, mégis csendes helyen lévő családi ház. (CSOK Plusz igénybe vehető) A családi ház 145 m2 és egy 996 nm2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan rendelkezik minden közművel. Fűtése gázkazánnal vagy vegyes tüzelésű kazánnal, radiátoros hőleadással történik. A fűtési rendszer korszerűsíthető. A ház 1990-ben épült. A két szinten összesen 6 szoba, jelenleg 2 konyha, kamra, 2 fürdőszoba áll rendelkezésre. Az épület alatti pincében találjuk a gáz és a vegyes tüzelésű kazánt is. A telken több gazdasági épületet is találunk, melyek állattartásra is alkalmasak, de igény szerint elbonthatóak. Az első kert rózsákkal, fákkal beültetett, árnyas. A hátsó kertben található az elkerített veteményeskert, szőlőlugas alatti kis kerti kiülő. A hátsó kert több gyümölcsfával is beültetett. Az épület – a két külön szint miatt -akár 2 generáció együttélésére, lakhatására is alkalmas, de egybe is nyitható. Az emelet jelenleg a kertből - egy külső lépcsőn keresztül - külön bejáratról közelíthető meg. Az ingatlan jó állapotú, de igény szerint felújítható, korszerűsíthető. A külső nyílászárókat a 2019-es felújítás során részben műanyagra cserélték. A településen többek között általános iskola, új óvoda, új bölcsőde, egészségház, benzinkút, Prima áruház, szerelvénybolt, zöldséges, pékség is található. Az ingatlantól néhány percnyi sétával minden elérhető! A szomszéd városban, Bicskén (15-20 perc autóval) van LIDL, Tesco, Spar, Jysk, Kik. Etyek gasztronómiájáról, borairól és pezsgőgyártásáról is híressé vált: híres a hangulatos Újhegyi gasztrosétányáról is és az Öreghegyi pincesorról, de itt működik Európa egyik legjelentősebb filmstúdiója, a Korda Stúdió is. Évente négy alkalommal rendezik meg a településen az Etyeki Piknik elnevezésű gasztronómia fesztivált. Etyek Budapesthez közel (26 km) fekszik lankás, szőlődombok között. Tömegközlekedése kiváló, busszal 40 perc az Etele tér és a 4-es metró. Autóval az M1-es autópályán 35 perc alatt bejuthatunk a fővárosba. Amennyiben szeretne a város zajától elmenekülni és nyugodt környezetben, de mégis közel Budapesthez élni, akkor ez tökéletes választás az Ön számára. Ha a HÁZ felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Hitelre van szüksége? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY