Eladó ház Esztergom 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Esztergom 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8252223
Referenciaszám: 712300140
Frissítve: 1 napja

Esztergom eladó családi ház 3+1 fél szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
480 909 Ft/m²
110 m²
Alapterület
296 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 167 385 Ft
Második évtől
219 471 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Esztergomban, az Árok utcában egy családi házat. Az utcára zártsorú beépítés jellemző.  A 296 nm- es összközműves telken álló lakóház téglából épült a 60-as években. Az udvar szépen gondozott, örökzöldekkel, dísznövényekkel tarkított. Az udvarba gépjárművel behajtani nem lehet, parkolás az utcán kialakított parkolóban lehetséges. A zárt kapualjon keresztül jutunk a lakóházba. A 110 nm-en helyet kapott egy nagy méretű előszoba, folyosó, három nagy, és egy kisebb szoba, egy konyha, egy speiz, és egy fürdőszoba. A szobák hagyományos parkettával, illetve padlószőnyeggel borítottak, a többi helyiséget hidegburkolattal fedték. A nyílászárók az eredeti fa ablakok, az utcafronton redőnnyel felszereltek. Az otthon melegéről központi fűtés gondoskodik, mely gázkazánról üzemel, radiátoros hőleadással. A pincében lévő vegyes tüzelésű kazán is újra beüzemelhető, csak a kéményt kell újra bekötni hozzá. Az egyik szobában egy cserépkályha áll, mely a téli hónapokban kellemes meleget sugároz. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A konyha és két szoba ablakai a hátsó kertre, két szoba az utcára néz. Az épület a konyha, a speiz, és a kis szoba alatti részen alápincézett. A környék egyre szépül, a házakat sorban újítják fel. A szomszédok kedvesek. A Duna part néhány perc, a városközpont illetve a vasútállomás 15 perc sétatávolságra elérhető. A közelben élelmiszer üzlet, zöldséges, házi hentesbolt, dohánybolt, festék-és vegyiáru üzlet, buszmegálló és orvosi rendelő található, minden, amire a hétköznapi életben szükség lehet. Az ingatlan egy korszerűsítés, felújítás után meghitt otthonává válhat leendő lakóinak. Ajánlom több gyermekes családoknak, összeköltözőknek, vagy befektetőknek bérbeadás céljából. Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető. Előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Irodánk teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornavízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY