Eladó ház Esztergom 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Esztergom 200 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8246682
Referenciaszám: HZ076824
Feltöltve: ma

Esztergom eladó családi ház 3 szobás: 73,9 millió Ft

73,9 millió Ft
369 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1459 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 233 833 Ft
Második évtől
306 596 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Esztergom kertvárosi részén, közel a főúthoz, rendezett szomszédsággal.Az ingatlan az elmúlt években folyamatos felújításokon és modernizáción esett át, jelenleg is folyamatban van a korszerűsítése. A főépület jelenleg 9x9 m kockaház, mely a bővítés után 8,6x8,6 m-rel bővíthető. A bővítéshez érvényes építési engedély áll rendelkezésre, az alapok már elkészültek, beleértve egy szuterén szintet, mely egy klubszobának is kialakítható 37,23 négyzetméteres helyiséggel bővült. A homlokzati szigetelés és színezés a bővítés miatt még nem készült el, a tetőtérben további bővítési lehetőség adott.Az épület mellett egy 11,25 négyzetméteres melléképület található, amely akár lakható vagy otthoni vállalkozásra is alkalmas lehet. Jelenlegi állapotában még variálható, víz-, lefolyó-, és fűtésvezetékek már kiépítésre kerültek.A kert sík felületű, dísznövényekkel (japán fűz, magnóliafa, gömbjuhar, vérszilva, babérmeggy, korallberkenye, Fagyal és kétféle tuja nagy számban) szegélyezett, számos lehetőséget rejt magában. Három magaságyás építése már megkezdődött.Műszaki adatok:A fűtést egy 24 kW-os, még garanciális kondenzációs Vaillant kazán biztosítja, amely távvezérelhető, programozható és külső hőmérséklet érzékelővel van ellátva.Kiegészítő fűtésként és hűtésként egy 2 éves inverteres, 2,8 kW-os Gree klíma is rendelkezésre áll.Az ingatlan alacsony rezsivel működik a modern technológiáknak köszönhetően, ami tovább csökkenthető H-tarifás áram használatával. A nappali áram 3x20 amperes, 3 fázisú.Mindenhol új, nagy teljesítményű, több ágon futó elektromos hálózat lett kiépítve, beleértve a garázst és a melléképületeket is.A melegvizet egy energiatakarékos, gázról és áramról is működő indirekt tároló biztosítja.Az ingatlan érintésvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik, a víz, villany és fűtésvezetékek a pince mennyezetén futnak, könnyen szerelhetők.A gáz bevezetése az elmúlt években történt meg.Minőségi műanyag nyílászárókkal rendelkezik.A fürdőszoba nagy méretű, épített zuhanyzóval és egy 190x95 cm-es Ravak káddal felszerelt a kényelem érdekében.Meglévő épületrész falak által határolt fűtött alapterülete 63,23 nm leendő új lakrész 36,93 nm, összesen 100,16 nm.A kocsibejáró teherautóhoz méretezett, 55 cm vastag kőből készült, a kaput egy nagy teherbírású, kétszárnyú motor működteti. A kb. 48 négyzetméteres 2 beállós, könnyűszerkezetes, kívül-belül szigetelt , 2 Hörmann felnyíló szintén még garis ajtóval rendelkezik. A garázs mögötti szerszám- és kerti bútortároló szintén szigetelt, műgyantás padlózattal és árammal ellátott.Az udvaron két kút is található: egy régi gyűrűs kút, amelybe az ereszcsatornák becsövezésre kerültek, valamint egy új, 18 méter mély, tiszta vizű fúrt kút, amely a kis házba és egy kerti csapba van becsövezve.A felújítás minden fázisáról fényképes dokumentáció készült.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
37 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Mónika Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Mónika Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY