Eladó ház Esztergom 35 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Esztergom 35 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8219610
Referenciaszám: 712300120
Frissítve: 15 napja

Esztergom eladó családi ház 1+1 fél szobás: 41,99 millió Ft

41,99 millió Ft
1 199 714 Ft/m²
35 m²
Alapterület
162 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 864 Ft
Második évtől
174 208 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Esztergomban egy önálló udvaros kis családi házat. A 162nm-es összközműves ingatlan a városközponthoz közel, egy átmenőforgalomtól elzárt utcában található. A környékre zártsorú beépítés jellemző. A kapun belépve egy hangulatos kis zárt udvarban találjuk magunkat, balra a lakóház, jobbra pedig az elektromos kapuval ellátott garázs (16 nm) kapott helyet. A garázs mögötti 30 nm-es gazdasági épület eredetileg istálló volt, de igény szerint bármilyen más célra is átalakítható. Az áramot és a vizet ide is bevezették, a sarokban egy wc-kézmosót is leválasztottak. Az udvar nagy része térkövezett, melyet egy kis virágoskert tarkít. A lakóházban egy konyha-étkezőt, egy fürdőszobát és egy nappalit alakítottak ki. Utóbbi helységből egy fa lépcsőn jutunk a tetőtérbe, mely hálószobaként funkcionál. A padlót a földszinten járólappal burkolták, a tetőtéri szobában padlószőnyeget fektettek le. Az ablakok fából készültek, dupla hőszigetelt üvegezéssel.  Az otthon melegéről gáz-cirkó fűtés gondoskodik, mely a meleg vizet is szolgáltatja. Az igényes, szép konyhabútor a vételár részét képezi. A tető héjalása cserép, igény esetén a garázs feletti rész is beépíthető. Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető, előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Ajánlom egyedülállóknak, összeköltözőknek, vagy befektetőknek bérbeadás céljából. A belváros és a vasút közelsége miatt Budapestre ingázóknak is remek választás. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Igény esetén teljes körű hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornagarázsvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY