Eladó ház Esztergom 250 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Esztergom 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7997922
Referenciaszám: 712300003
Frissítve: 15 napja

Esztergom eladó családi ház 7 szobás: 199,9 millió Ft

199,9 millió Ft
799 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
586 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 632 519 Ft
Második évtől
829 344 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka gyöngyszem Esztergom szívében!   Megvételre kínálok Esztergom történelmi városrészében, a Vízivárosban egy családi házat. Ritkaság számba megy ezen a környéken, hogy egy ekkora épület egy tulajdonos kezében van. A 250 nm-es ház a Pázmány Péter utcából két külön bejáraton is megközelíthető. Kertje egészen a Mattyasovszy bástyáig nyúlik le (régen egy egységet képeztek), ezáltal a a Kis Duna felől is megközelíthető autóval. Az udvarból a Bazilikára látunk. Az épület jelenleg három lakásra tagolódik, melyek közül az egyiket felújították, a másik kettő inkább közepes állapotú. Az ingatlan adottságai további lakrészek, szobák kialakítását is lehetővé teszik. Az otthon melegéről gáz központi fűtés gondoskodik, melyet egy hangulatos kandalló egészít ki. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az épület falazata 60 cm tégla, a tetőt cserép fedi. Az ingatlan minden közművel ellátott, jelenleg összesen 7 szoba, 3 konyha, 5 fürdőszoba és egy külön wc kapott helyet, melyeken kívül előszobák, folyosók, kapualj és terasz is található benne. A műemlék jellegű épület a Bazilikától, a Várhegytől, a Duna parttól és a városközponttól egyaránt néhány perc sétatávolságra található. A lokáció miatt ajánlom elsősorban befektetőknek, vállalkozóknak turisztikai hasznosításra, vagy bárkinek, aki eme történelmi városrészben szeretné berendezni álmai otthonát. A környéken számos étterem, és egyéb vendéglátó egység, múzeum, üzlet található, a hajóállomás, élményfürdő, városi strand és a Mária Valéria híd karnyújtásnyira elérhető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY