Eladó ház Eszteregnye 168 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Eszteregnye 168 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8243199
Referenciaszám: 3649_csaszi
Feltöltve: 2 napja

Eszteregnye eladó családi ház 3 szobás: 77,9 millió Ft

77,9 millió Ft
463 690 Ft/m²
168 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 489 Ft
Második évtől
323 191 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsához közeli településen, Eszteregnyén eladó egy mindösszesen 168 nm-es, egyszintes lakóterű, kitűnő állapotú családi ház, hozzá tartozó 1000 m2-es, parkosított, körbekerített telekkel. Az ingatlan földszinti lakótere a tulajdonosok által jól megtervezett 126 nm, mely áll egy nappali+étkező+konyha, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és 2 wc, mosókonyha, közlekedő, gardrób, kamra előtér helyiségekből, valamint hátul a kertre néző 43 nm-es fedett, nagyméretű teraszból. Az utcafronton található az automata dupla garázskapuval nyitható 35 nm-es garázs, közvetlen kapcsolatban a lakóházzal, dupla térkövezett kocsifelhajtóval az utcafronton. A garázsból közelíthető meg a tetőtérben kialakított nagyméretű 42 nm-es hobbiszoba, tusolóval+Wc-vel. Az ingatlan 2001-ben beton alapra, 30 -as Ytong falazattal, modern elrendezéssel épült. A tetőszerkezet cserép fedésű, a magas kialakítást kihasználva 2013-ban beépítették a tetőteret. Az épület külső falazata 5 cm hőszigetelést, a födém 10 cm hőszigetelést, az aljzat pedig 6 cm hőszigetelést kapott. A nyílászárók modern, hőszigetelt műanyag nyílászárók. Az ingatlan fűtése kondenzációs gázkazánnal történik, radiátoros hőleadókon keresztül, továbbá kiegészítésként a nappaliban található kandalló teszi hangulatossá a téli estéket, valamint a fürdőszobákban további villany fűtések vannak, valamint a megfelelő hőmérséklet elérését szolgálják a szintenként elhelyezett hűtő-fűtő klímák. A meleg víz ellátás 2013 óta napkollektorról működik + három zónás melegvíz tározó tartozik hozzá, melyet ha nem süt a nap két napig, akkor a kondenzációs gázkazán is fűthet. 2023-ban épült az éves elszámolású, 5,85 kWp névleges teljesítményű, kalkuláltan 6373kWh éves energia termelésű napelem rendszer. A tulajdonosok az évek során folyamatosan karbantartották, energetikailag modernizálták, és esztétikailag csinosították az ingatlant. A házat bekötött riasztórendszer védi. Az ingatlant ajánlani tudom gyermeket nevelő családoknak, hisz az elrendezése és felszereltsége alapján minden kényelmet kielégít. Eszteregnye rendezett település, Nagykanizsától 10 km-re helyezkedik el, a falu határában közvetlen ráhajtással az M7-es autópályára. Az ingatlan megtekintéséhez rugalmasan állunk rendelkezésükre, csak hívjanak bizalommal! Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, vissza nem térítendő állami támogatásra Falusi CSOK-ra, vagy CSOK+ - ra, irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 19 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet! Irodánk további kínálatait megtekintheti a www.csaszi.com weboldalon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamragardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY