Eladó ház Érpatak 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érpatak 69 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8193034
Referenciaszám: HZ056425
Frissítve: 3 napja

Érpatak eladó családi ház 2 szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
230 435 Ft/m²
69 m²
Alapterület
2476 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 310 Ft
Második évtől
65 966 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érpatak csendes , aszfaltozott utcájában eladó egy 2023-ban belülről FELÚJÍTOTT, 69,80 nm-es hasznos lakótérrel rendelkező, 2 szobás,  családi ház 2 476 nm-es telken!Az ingatlan főbb jellemzői:- szilikát + tégla falazatú, 10 cm-es homlokzati hőszigeteléssel ellátva,- a lábazatra 8 cm-es XPS szigetelés került,- fokozottan hőszigetelt, műanyag nyílászárók,- tető héjazata palával  fedett,- fűtése vegyestüzelésű kazánnal, radiátor hőleadókkal és 2 db 3,5 kW-os hűtő-fűtő HISENSE klímával megoldott,- helységei: 2 különynyíló szoba, közlekedő, konyha-étkező, Fürdő, Wc egy helyiségben, kazánház az ingatlanban, 16 nm-es fedett terasz,- szobákban, étkezőben laminált padló, többi helyiségben kerámia burkolat,- a telek végében akácerdő, így a leendő tulajdonosnak nem lesz gondja a tüzelőanyagra,A  felújítás során elvégzett munkák:Új villanyvezetékek kerültek beépítésre, új védőcsövezéssel. Sor került a fürdőszoba, wc felújítására (új szaniterek, burkolatok)Új víz - és szennyvízvezetékek, nyílászárók, bejárati -és beltéri ajtók, burkolatok, gipszkarton álmennyezet került beépítésre.H tarifás villanyóra lett az ingatlanba beszerelve, így új tulajdonosa megkérheti a fűtési időszakban a kedvezményes áramot!Háromfázis (3*20 Amper)Az ingatlan mellett található telek is eladó, mely külön megegyezés tárgyát képezi!AZ ÁR ALKUKÉPES!!!FALUSI CSOK IGÉNYBE VEHETŐ!  Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1980
Erkély:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lehóczki Mihály Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 579 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lehóczki Mihály Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 579 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY