Eladó ház Erdőtelek 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Erdőtelek 160 nm
Hirdetéskód: 7840027
Feltöltve: 1 éve

Erdőtelek eladó családi ház 4+1 fél szobás: 44 millió Ft

44 millió Ft
275 000 Ft/m²
160 m²
Alapterület
800 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 224 Ft
Második évtől
182 547 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves vármegyében, Erdőtelek legszebb részén, csendes utcában, 2021-2022-ben kívül-belül teljes körűen felújított 160 m2-es 4 szobás, amerikai konyhás családi ház eladó vagy kisebb saját tulajdonú családi házra, lakásra cserélhető értékegyeztetéssel. Az emeleten 2 szoba, illetve 1 mosókonyha található, melyben wc és mosdó is helyett kapott. A ház falazata tégla és elölről szigetelt. A félemeleten található a teraszra nyíló előtér, ebédlő, konyha és a fürdőszoba + wc. A konyha gépesített. a földszinten az előszobából nyílik 2 szoba és a pincelejáró. a hálószobához tartozik egy gardrób helyiség. Minden ablak és erkélyajtó redőnnyel, az ablakok továbbá szúnyoghálóval ellátottak. Az épület klimatizált (4 db inverteres hűtő-fűtő klíma) és kamerával felszerelt. Az épület alatt külső pince is található. a ház fűtése kondenzációs gázkazánnal történik. Az udvar részben térkövezett és murvázott, a kert füvesített. Az udvaron kerti tó, szaletli, medence felállításához térkövezett hely, kemence, illetve grillezésre és bográcsozásra szánt hely is kialakításra került. a házhoz garázs, kocsibeálló és kutyakennel is tartozik. A kapu elektromosan vezérelt, lemezkerítéssel. a házra és a melléképületre is új tető, ereszcsatorna került. Erdőtelek Egertől 36 km-re, M3 autópályától 6 km-re található. Budapest 1,5 óra alatt elérhető. Kiváló horgászati lehetőség (horgásztavak, Tisza-tó) és termálfürdők a közelben.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Volentérné Kormányos Erzsébet
+36 30 987 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Volentérné Kormányos Erzsébet
+36 30 987 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY