Eladó ház Erdősmecske 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Erdősmecske 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7767737
Frissítve: 6 hónapja

Erdősmecske eladó családi ház 3 szobás: 18,2 millió Ft

18,2 millió Ft
182 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
3419 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 588 Ft
Második évtől
75 508 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok a Mecsek lankái között elterülő gyönyörű kis faluban, Erdősmecskén, egy 3419 nm-es telken elhelyezkedő azonnal költözhető 100 nm-es családiházat beépíthető tetőtérrel. Az ingatlan egy csendes kis utcában található, 3 nagyméretű külön nyíló szobával, füstölővel, kb. 70 nm-es melléképületekkel, pincével és hatalmas gazdálkodásra alkalmas területtel. Az ingatlan sajátossága, hogy 2 helyrajzi számon található, így ha valakinek túl nagy a terület, akkor az egyik részét, amin a vályogház található, akár el is adhatja. A ház hátsó rézsén kapott helyet a kazánház és egy tároló helyiség, az udvar végében baromfi és disznóól található. Az épületbe be van vezetve az áram , a víz, szennyvíz emésztővel megoldott, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Fűtése vegyes tüzelésű, illetve gázkazánnal megoldott. A melléképületek egyaránt alkalmasak a ház bővítésére vagy gazdálkodásra. A faluban található óvoda, bolt, vendéglátó egység, húsbolt, mozgó posta. Erdősmecske Pécsváradtól 9 km, Pécstől 30 km-re található, buszjárat sűrű mind Pécsvárad, mind Pécs irányába. Autóval az M6 autópálya 10 perc, Pécs 25 perc távolságra van. Ajánlom mindazon kedves ügyfeleink figyelmébe, akik szeretnének közel a városhoz, mégis távol a nyüzsgő forgalomtól egy igazán csendes, összetartó kis faluban élni. Jöjjön el és tegyen egy ajánlatot!!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Energetikai besorolás:
II (2016-2023-as besorolás)
villanygázvízösszkomfortoskertcsendesétkezőkamrapincemelléképületam-micro antennásbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kőnig Gábor Nexus Ingatlaniroda Pécs Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kőnig Gábor Nexus Ingatlaniroda Pécs Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY