Eladó ház Erdőkertes 94 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Erdőkertes 94 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8064690
Referenciaszám: 13153_bhv
Frissítve: 21 napja

Erdőkertes eladó családi ház 4 szobás: 61 millió Ft

61 millió Ft
648 936 Ft/m²
94 m²
Alapterület
689 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 193 015 Ft
Második évtől
253 076 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Erdőkertes átmenő forgalomtól mentes, csendes utcájában kínálok eladásra szerkezetkész állapotban egy 94,52 m2-es, 3 szoba + amerikai konyhás nappalival rendelkező önálló családi házat, 689 m2 telken, fedett gépkocsibeállóval. Központi részekhez közel, mégis csendes környezetben található az ingatlan, ahonnan sétatávolságban elérhető a bolt, buszmegálló, posta, iskola, orvosi rendelő. Az érvényes tevek kivitelezése után védett tornácáról egy kényelmes méretű előszobába érkezünk, ahonnan a terasz- és kertkapcsolatos amerikai konyhás nappali nyílik. Átgondolt és jó elrendezésének köszönhetően bármely napszakban biztosított a nyugodt pihenés, mindhárom szoba a nappalitól szeparáltan megközelíthető. Külön helyiségben kerülhet kialakításra a fürdőszoba és a toalett, kamra, valamint egy háztartási helyiség is. Fedett beálló biztosít parkolási lehetőséget egy gépkocsi számára, valamint telken belül és és az utcán is további autók parkolhatnak. A telken fúrt kút biztosítja a locsoláshoz szükséges vizet. Falazata Ytong, a tető Bramac betoncseréppel fedett. Betonfödém biztosítja egy esetleges ráépítés lehetőségét. A már elvégzett munkállatok igényes és precíz kivitelezéssel készültek. Irányár: 61 millió forint Lehetőség van az ingatlan szerkezetkész állapotú megvásárlására a fentiek szerint, de amennyiben a megvalósítást az eladókra bízná, úgy igény szerint leendő tulajdonosai saját ízlésüknek megfelelően kérhetik a tervezett műszaki tartalomhoz igazodó kivitelezési és burkolási munkálatok befejezését, a ház kulcsrakész állapotú átadását. Ebben az esetben a ház irányára 71,9 millió forint, a munkálatok befejezéséhez három hónap szükséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágosamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Krisztina Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 403 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Krisztina Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 403 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY