Eladó ház Erdőkertes 320 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Erdőkertes 320 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8015956
Referenciaszám: H481940
Frissítve: 1 hónapja

Erdőkertes eladó családi ház 10 szobás: 174,9 millió Ft

174,9 millió Ft
546 563 Ft/m²
320 m²
Alapterület
729 m²
Telek
10 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 553 414 Ft
Második évtől
725 624 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Erdőkertes csendes részén eladóvá vált egy 10 szobás szálló Az épület 1994-ben épült, hőszigetelt, gázfűtéses. Igény szerint felújítandó, de jelenlegi állapotában is minden szobája lakott, folyamatos bevételt termel a birtokbavétel pillanatától, ha valaki befektetési céllal veszi meg. A házról: - 4 szinten összesen 320 nm - gázfűtéses, radiátorokkal, egy szoba az alagsorban padlófűtéses - külön mellékhelyiségek - 2 erkély - 3 kocsibeálló az udvarban - 1 garázs - tetőtere beépített - csendes, megbízható lakók Szintenként: Alagsor: - 2 szoba - étkezős-konyha - 2 külön zuhanyzó és wc a szobák mellett - egyik szoba padlófűtéses - ytong falak, visszabonthatóak eredeti állapotra (régebben söröző üzemelt az alagsorban) Földszint: - 3 szoba saját zuhanyzókkal - 1 szoba kádas fürdőszobával - mellékhelyiségek a folyosón - 1 szoba teraszos Emelet: - 3 szoba közös fürdőszobával - konyha-étkező - erkély a folyosóról nyílik Tetőtér: - a nagy méretű szoba Az egész épület összességében barátságos hangulatú, igény szerint lehet felújítást végezni, azonban jelen állapotában is lakott, kiadható minden szoba. Ha hosszútávú befektetést szeretne, vagy több generáció szeretne összeköltözni, ez egy remek lehetőség. A közlekedési lehetőségek kiválóak Erdőkertesen, vonattal, busszal minden jól megközelíthető. Budapest is elérhető távolságban van. A környéken sok gyár található, így a szálló jövője biztosított hosszú távon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sternné Kiss Brigitta Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sternné Kiss Brigitta Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY