Eladó ház Erdőbénye 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Erdőbénye 52 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8186634
Referenciaszám: 703300067
Frissítve: 21 napja

Erdőbénye eladó családi ház 2 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
288 462 Ft/m²
52 m²
Alapterület
522 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 463 Ft
Második évtől
62 232 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Erdőbényén csendes nyugodt utcájában kínálok eladásra egy 52 m2 hasznos alapterületű családi házat! Az ingatlan felújítást igényel, viszont 2023 nyarán a villamoshálózat teljes felújítása megtörtént. A kőből és téglából épült kádár kocka jellegű ház tetőszerkezete jó állapotú és cseréppel fedett! Fűtéséről kályha és cserépkályha gondoskodott, az utóbbi nagyon jó állapotban van jelenleg is, viszont az új tulajdonosok a villamos hálózatot már hűtő-fűtő klímára alakították ki. Melegvizet villanybojler biztosítja! A főépület folytatásában, hátul további melléképületek találhatóak, mint például kamra, garázs, tároló, de található egy különálló borospince is! A telek mérete 522 m2, teljesen körbe van kerítve és egy ásott kút is található rajta. Emellett meg kell említenem, hogy a kert végében közvetlenül patak csörgedezik és a patak túloldalán már az erdő található! Az ingatlan csendes, forgalomtól mentes utcában található, ahol az erdő közelségének köszönhetően friss levegő és madarak csicsergése fogad minket mind a négy évszakban! Erdőbénye lakosságának összetétele kiváló, rendezett a település összképe, rengeteg a vendégház és a nyaraló. Két irányból közelíthető meg, a 37-es számú főútról lehajtva 2 perc alatt, az 39-es sz. főútról lehajtva, az Aranyosi-völgyön át 15 perc autóúttal. Tokaj, Szerencs, Sárospatak 20-25 perc alatt elérhető. Kassa 70, Budapest 230, Debrecen 100 km távolságra található. A ház kiválóan alkalmas nyaralásra, nyaraltatásra és állandó lakhatásra is egyaránt! Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, per- és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető. A hét bármely napján szívesen bemutatom, de előzetes telefonos egyeztetés szükséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízkocsibeállóvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY