Eladó ház Érd 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 73 nm
Hirdetéskód: 8269461
Feltöltve: 7 napja

Érd eladó családi ház 2+1 fél szobás: 66 millió Ft

66 millió Ft
904 110 Ft/m²
73 m²
Alapterület
523 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 836 Ft
Második évtől
273 820 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
INGATLANOSOK TISZTELETTEL KÉREM, HOGY NE KERESSENEK! Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem elsősorban telefonon keressen! Érden, csendes aszfaltozott utcában eladó 73 nm-es családi ház 523 nm-es parkosított telken. A ház 2 és fél szobából áll. A telken találhatóak még melléképületek is: Kazánház : 12m² Tároló 6m² A ház falazata tégla, belmagassága ~ 2,3 m, a födém beton gerendás. Padlás van, a tetőtér ~ 30m²-en beépíthető. Tető: síkpala Fürdő és wc egyben Csatorna van, összkomfortos Fűtés: központi, nyílt égesterű gázkazán (lakáson kívül) + vegyes tüzelésű kazán. A ház szigetelve van. Kémény most lett újraépítve. Lakás felújított, folyamatosan karban tartott, szobákban laminált padló, a többi helyiségben járólap. Ablakok műanyag nyílászárók. Van egy 14 m²-es fedett terasz, ennek folytatása + 25 m² fedett udvar és egy 29 m²-es fedett kocsi beálló. A telekhez tartozik még egy 16 m mély ásott kút, a szomszéddal közös használatban (telekhatáron) locsolásra alkalmas és hidrofor használatával a ház vízellátása is megoldható vele. A kertben 5 féle szőlő, meggyfa, körtefa, almafa terem. Közelben van egy nagyobb Spar, általános iskola, óvoda, volán buszmegálló ami Kelenföldre és Érd városközpontba visz be. Mindegyik 5-8 perc sétányi távolságra. A ház bútorokkal, hűtővel, mosógéppel... vehető át. Az ár ezeket is tartalmazza. Az ingatlan per és teher mentes. Egy éve nyertem uniós pályázaton 9,7 millió értékben ablakcsere, napelem, hőszivattyús fűtés, akkumulátor támogatást. Átruházhatóság esetén ez is jár a házhoz. Kérésre további képeket is tudok küldeni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertjó közlekedésűcsendeskamrateraszmelléképületműhelyhőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 942 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 942 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY