Eladó ház Érd 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8253007
Referenciaszám: M288143-4749279
Frissítve: ma

Érd eladó családi ház 5+1 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
374 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
581 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd Központjában eladó egy 160 m2 + 85 m2 pince méretű két szintes családi ház. Az épület az 1970-es években épült, jelenleg felújítandó állapotú, zsindelytető fedi, 581 m2-es önálló telken helyezkedik el. A bejáratnál egy közlekedő található, ahonnan szükség esetén külön bejár kialakítható a felső szintre, ezáltal két generációs házzá alakítható, az ehhez szükséges kiállások az emeleten megtalálhatók. A nyílászárók nagy része 2 rétegű üvegezésű műanyag, redőnyözve. A fűtés gáz cirkóval működik, a melegvizet pedig villanybojler látja el, minden közmű a házon belül megtalálható. A ház alatt a teljes alapterületen pinceszint is épült, ami vállalkozásra, tárolásra és/vagy garázs funkcióként is használható, gépkocsik tárolására a ház mellett található fedett rész is alkalmas. M4 metróhoz 15 perc alatt lehet csatlakozni vonattal, aminek megállója 10 perc sétával megközelíthető. Közelben iskola, uszoda, óvoda, szakorvosi rendelőintézet, kormányablak, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, gépkocsival az M0, M1, M6 és M7 autópálya 5 perc alatt elérhető. Vevőinknek szükség esetén kedvezményes hitelt biztosítunk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilveszter Noémi OTPip - Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 439 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilveszter Noémi OTPip - Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 439 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY