Eladó ház Érd 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 64 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8250457
Referenciaszám: 20-2071
Feltöltve: ma

Érd eladó családi ház 3 szobás: 54,99 millió Ft

54,99 millió Ft
859 219 Ft/m²
64 m²
Alapterület
671 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 998 Ft
Második évtől
228 142 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 64 nm-es, 3 szobás családi ház Érd Tusculanum városrészén! Napfényes ingatlan, élhető méretű telek, dupla garázs, melléképület! A ház 671 nm-es kertje ideális családoknak, akik szeretik a szabadban tölteni az időt, vagy akár kertészkedni. Az ingatlan Dny-i tájolásának köszönhetően világos, napfényes. Elosztásába tartozik egy előtér, 3 szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba és egy külön toalett. A fürdőszoba 2022-ben teljes felújításon esett át: új burkolatok, modern vezetékek és szaniterek kerültek beépítésre. 2016-ban modern műanyag nyílászárók lettek beszerelve, amelyek szúnyoghálóval és redőnnyel vannak ellátva. A szobákban laminált padlók találhatók, melyek 5 évvel ezelőtt lettek cserélve, és 2024-ben egy új klímaberendezés is telepítésre került, amely kellemes hőmérsékletet biztosít a forró nyári napokon. Az ingatlan fűtését és meleg víz ellátását kombi gáz cirkó biztosítja, amely a különálló melléképületben kapott helyet. A ház kis részben lapostetős, melynek szigetelését 7 évvel ezelőtt újították fel, a tető többi része pedig cseréppel fedett. Két autó számára tavaly kialakításra került egy könnyűszerkezetes garázs. A külső falazat hőszigetelése már megtörtént, de a végleges színezés az új tulajdonosra vár. Emellett néhány kisebb esztétikai beavatkozás (glettelés, festés) még szükséges a belső térben, hogy valóban tökéletes otthona lehessen. Buszmegálló 5 perc sétával elérhető. Ez a ház tökéletes választás lehet mind fiataloknak, mind idősebbeknek, akik saját igényeik szerint szeretnék kialakítani új otthonukat. Az ingatlan irányára: 54,9 M Ft, várom szíves hívását akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortosgarázspince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hártó Regina Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hártó Regina Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY