Eladó ház Érd 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 140 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8249301
Referenciaszám: HZ054994
Feltöltve: ma

Érd eladó családi ház 7 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
678 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
655 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 597 Ft
Második évtől
394 136 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd, Parkvárosban eladó egy különleges lehetőség! 95 000 000 HUF áron kínálunk egy könnyűszerkezetes ingatlant, amely 1998-ban épült. Ez a gyönyörű otthon parkvárosi környezetben, a Bem térhez közeli csendes utcában található, kertre néző kilátással. Az ingatlan belseje napfényes, világos, tágas terekkel tárul elénk, melyet egyedi tervek alapján, tetőtér beépítésével hoztak létre (80 %-ban van kész), ezáltal tökéletes térkihasználást és otthonos hangulatot biztosít. Gondoskodva a kényelmes élettér megőrzéséről, a ház szigeteléssel ellátott, a fűtéséről gáz cirkó, valamint egy nagy teljesítményű kandalló gondoskodik. A kellemes hőmérsékletet nyáron 2 db hűtő-fűtő split klíma teszi teljessé.A ház minden közművel ellátott.A földszinten nappali, két szoba, konyha, fürdőszoba és előszoba található, melyből nyílik egy külön bejáratú félszoba.A szobákban nagy méretű gardróbszekrények kerültek beépítésre.Az emeleten nappali, két szoba, gardrób, fürdőszoba lett kialakítva, mindkét oldalon erkéllyel.A házhoz tartozik egy nagyméretű garázs, mely 2 gépkocsi tárolására alkalmas.Az ingatlan könnyedén két generációssá alakítható.A telken található még egy 30 m2-es, felújítandó melléképület is, amely közművekkel ellátva tökéletes lehet műhelynek, tárolónak vagy akár vendégháznak is.Az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy életstílus, ahol a nyugalom és a természet közelsége minden napot különlegessé tesz. Ha Ön egy csendes, zöld övezeti otthont keres, ami közel van a városközponthoz, de mégis távol a város zajától, ez a lehetőség Önnek szól! Ne hagyja ki, hívjon még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Erkély:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Eszter Duna House - Érd, Diósdi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 907 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Eszter Duna House - Érd, Diósdi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 907 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY