Eladó ház Érd 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 170 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8243369
Referenciaszám: 20-2069
Feltöltve: 2 napja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
822 941 Ft/m²
170 m²
Alapterület
750 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 442 668 Ft
Második évtől
580 416 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÉRD POSTÁSTELEPEN MINŐSÉGI ANYAGOKBÓL ÉS MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL MOST ÉPÜLŐ, EGYSZINTES, NAPPALI + 3 SZOBÁS, DUPLAKOMFORTOS, GARÁZSOS CSALÁDI HÁZ 750 NM-ES TELEKKEL, SZÁMOS REFERENCIÁVAL RENDELKEZŐ KIVITELEZŐ CÉGTŐL ELADÓ! ALACSONY FENNTARTÁSI KÖLTSÉG! A KÉPEK REFERENCIA KÉPEK! ÁTADÁS LEGKÉSŐBB 2025 JANUÁR. Végre megtalálta álmai otthonát? Ne keressen tovább, mert ez az új építésű családi ház Érd egyik legkedveltebb részén, Postástelepen, minden igényét kielégíti! Az egyszintes épület bruttó 170 nm-es (hasznos lakóterület 137 nm), és legkésőbb 2025 januárjára elkészül. Magas minőségű kivitelezés, modern dizájn, és a kényelem maximális szintje várja Önt és családját. Képzelje el, ahogy a teraszkapcsolatos nappaliból egy pillanat alatt kilép a friss levegőre egy csésze kávéval a kezében. Ez az ingatlan minden tekintetben a modern életstílus és kényelem megtestesítője: előszoba, teraszkapcsoltos amerikai konyhás nappali, három teljes szoba, kamra, tároló valamint kádas és zuhanyzós fürdőszoba is rendelkezésre áll, hogy minden családtagnak maximális kényelmet biztosítson. Külön gardróbszoba segíti a praktikus tárolást, míg a dupla komfort fokozza a mindennapok luxusát. A garázs elektromos kapuval van felszerelve, hogy még könnyebbé tegye a hazaérkezést egy fárasztó nap után.Előtte a térkővel burkolt felhajtó lehetőséget biztosít további autó zárt helyen történő tárolására. (Igény szerint a garázs átalakítható egy ötödik szobává) A belső terek színvilágát és a burkolatokat a vásárlók igényei szerint alakítják ki. Az ingatlan 30-as téglából épül, 15 cm vastagságú polisztirolszigeteléssel, és korszerű, hőszigetelt, három rétegű üvegezésű műanyag nyílászárókkal van felszerelve, ami alacsony rezsi költséget garantál a hidegebb hónapokban is. További opcionális felszerelések is kérhetők, mint redőny, szúnyogháló, vagy fedett autóbeálló. Az extrák listája csak tovább fokozza a ház értékét: riasztó, márvány párkányok, hőszivattyús hűtés-fűtés padlófűtéssel (minden helyiségben külön szabályozható), központi vízlágyító, kaputelefon, távirányítású nagykapu és garázsajtó, amelyek az energiatakarékosságot és a komfortot egyesítik. És hogy még jobban vonzza Önt, mindez megbízható, tapasztalt kivitelező kezei közül kerül ki, aki garantálja a minőséget és a tartósságot.Referncia ingatlanok megtekinthetőek. Megközelíthetőség és az infrastruktúra kitűnő! Buszmegálló pár percre gyalogosan; Iskola,óvoda, bevásárlási lehetőség, uszoda, stb. szintén 5-10 perc sétával elérhetőek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon most, és foglalja le ezt a páratlan családi otthont, amely minden fiatal pár és család álma lehet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornafélkomfortoskocsibeállógarázsamerikai konyhaétkezőkamragardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hártó Regina Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hártó Regina Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY