Eladó ház Érd 216 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 216 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8238414
Referenciaszám: HZ029815
Feltöltve: 5 napja

Érd eladó családi ház 6 szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
416 667 Ft/m²
216 m²
Alapterület
791 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 776 Ft
Második évtől
373 392 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Érd Parkváros részén, 2 generációs, garázsos, panorámás, 6 szobás, hangulatos tavas, 192nm-es tégla építésű családi házat 27 méteres fúrt kúttal!Az ingatlan 2006-ban teljeskörű felújításon esett át.A dugaljak rézből, míg a kapcsolók alumínium vezetékekkel felszereltek.A ház 791 nm-es sarok telken helyezkedik el, ezzel a közlekedést és parkolást egyszerűsítve.1976-ban kezdődött az építkezés, 1987-ben épült meg teljesen a ház.Beton alap, Tégla válaszfalak, B30-as tégla főfalak, hőszigetelő vakolattal ellátva.Szintek között beton födém, zárófödémen 20cm kőzetgyapot szigeteléssel. A tető 2021-ben új burkolatot kapott, Lindab cserepes lemez fedésű. Műanyag szerkezetű nyílászárók, 2 rétegű szigetelt üvegezéssel, redőnnyel ellátva. A telken még található egy 25 nm-es összközműves ház, külön mérőórákkal.Az épület 2 lakószinttel és egy alagsorral rendelkezik.Az alagsorban található egy garázs, illetve egy pince, ahol található a vegyes tüzelésű kazán, a gázkazán és a 2 villanybojler is.Az emeletetre kívülről lehet bejutni egy lépcső segítségével, így több generáció együttélésére is alkamlas.Az emeleten található a panorámás erkély, amiről van a padlásfeljáró is.Az emelet felújítandó.Nyáron mindkét emeleten klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.A fűtésről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.Az autópálya néhány perc autózással elérhető, ahonnan Budapest 15 perc alatt elérhető.A busz néhány sarok távolságban van, mellyel eljuthatunk az állomásra, vagy közvetlenül Budapestre.A környék nyugalmas, kertvárosi a hangulatú. A szomszédok barátságosak, kedvesek.A ház két generációnak is remek választás, de befektetésnek is kiváló!Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Noszlopy András Róbert Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 20 326 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Noszlopy András Róbert Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 20 326 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY