Eladó ház Érd 108 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 108 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8228005
Referenciaszám: HZ079196-4730855
Frissítve: 1 napja

Érd eladó családi ház 3 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
787 037 Ft/m²
108 m²
Alapterület
1289 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi kertvárosi hangulat, tiszta levegő, csend és nyugalom! Ez a ház nem csak egy ingatlan, LELKIÁLLAPOT is egyben!A Duna House Ingatlaniroda, eladásra kínálja, ezt a gyönyörűen kivitelezett EGYSZINTES CSALÁDI HÁZAT, 120 m2 beépített alapterülettel, egy 1289 m2-es telken. A 2 tágas szoba és az amerikai konyhás nappali-étkező mellett, egy szobának is átalakítható tároló is kapott helyet az épületben, illetve külön fürdőszoba és külön mosdó került kialakításra. A 3 m2-es TERASZ csak fokozza az ember komfortérzetét, ebben a csodálatos házban. A bejárat mellett kapott helyet az akár közvetlenül a házból is megközelíthető, 24 m2-es GARÁZS, míg az udvarban további autók részére is akad hely a murvázott GÉPKOCSIBEÁLLÓN. Az ingatlan mellett járda vezet az épület mögött fekvő óriási melléképülethez(144m2), amely akár önálló háznak is kialakítható, melynek az árát úgyszint tartalmazza a vételár!A munkálatok során, a legapróbb részletekre vonatkozóan is törekedtek, a MINŐSÉGI ANYAGOK és eljárások alkalmazására. A ház Érd parkváros kiépült részén található, egy igazi kertvárosi övezetben. Csendes és nyugodt, tökéletes családi idill várja az ide költözőket, ráadásul remek csatlakozással. 10 perc alatt érhető el a város központja, míg Budapest 20 perc alatt.A kivitelezés HIBÁTLAN, az anyagfelhasználás MINŐSÉGI, az eladók PROFIK!A ház megtekintése rugalmas, akár hétvégén, este is megoldható! Kérdés esetén keressen bizalommal!BANKFÜGGETLEN pénzügyi szakértőnk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Több éves szakmai tapasztalattal várjuk , előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ujvári Dorottya Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 554 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ujvári Dorottya Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 554 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY