Eladó ház Érd 124 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 124 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8225255
Referenciaszám: HZ015461-4728244
Frissítve: ma

Érd eladó családi ház 5+1 fél szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
644 355 Ft/m²
124 m²
Alapterület
787 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Érden Tusculánumban, aszfaltos utcában, egy 1980-ban téglából épült kétszintes önálló családi ház, 787nm-es sarok telken! Az ingatlan 124 négyzetméteres lakóterülettel rendelkezik, ami egy nappalit , külön konyhát, öt szobát, és két fürdőszobát foglal magában, így kiváló választás nagy családok számára vagy akár otthoni munkavégzésre is. Kiválóan alkalmas kétgenerációs otthonnak is akár, mert az emeleti részre külső lépcsőn is feljuthatunk, A városban minden megtalálható, amire csak szüksége lehet egy modern családnak: iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok, parkok és kiváló közlekedési lehetőségek. A környék rendezett, kulturált szomszédok! Az épület lakható állapotú, de műszaki felújítást igényel, így lehetőséget nyújt a leendő tulajdonosnak arra, hogy saját ízlésére formálja. A szigetelésnek köszönhetően kedvezőbb lehet a fenntartása. Az ablakokon redőnyök gondoskodnak a zavartalan pihenésről, míg az önálló, szerelőaknás dupla garázs kényelmes parkolást és tárolást nyújt. A házhoz tartozik egy praktikus 30nm-es tároló és pince is, mely extra tárolási lehetőséget biztosít. Az önálló, szerelőaknás garázs nemcsak parkolóhelyként, de műhelyként is funkcionálhat, ami különösen az autószerelés szerelmeseinek vagy barkácsolóknak jelenthet vonzó lehetőséget. .CSOP Plusz felvehető rá! Elérhető vagyok este is, hétvégén is, nagyon szívesen válaszolok a kérdéseire, és gyorsan szervezem az ingatlan megtekintését is. 70/ 232-2032 TEKINTSE MEG ÉS TEGYEN AJÁNLATOT BÁTRAN!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
jó közlekedésűmelléképülethőszigeteltparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Garber Judit Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 232 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Garber Judit Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 232 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY