Eladó ház Érd 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8224632
Referenciaszám: HZ055581-4727691
Frissítve: ma

Érd eladó családi ház 4 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
822 941 Ft/m²
170 m²
Alapterület
750 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 442 668 Ft
Második évtől
580 416 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd Postástelepi területén, csendes, de tömegközlekedéshez, iskolához, óvodához közeli utcában, ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDIHÁZ leköthető!!A földszintes épületben tágas, délnyugati tájolású amerikai konyhás nappali, 3 egész méretű hálószoba, fürdő, külön wc, háztartási helyiség (benne zuhanyzó és wc), gardrób szoba, előszoba és kamra lesz kialakítva. Parkolni 1 állásos garázsban és gk. beállón is lehet, a garázsban tároló is lesz.A kert 750nm-es, ide a nappaliból 20nm-es teraszról is ki lehet jutni. A telek terep rendezve kerül átadásra.Főbb műszaki paraméterek:30-as tégla főfalak, 15cm-es szigeteléssellevegő-víz rendszerű hőszivattyús fűtési rendszer padlófűtéses hőleadással, a gépészeti és elektromos rendszer úgy lesz kialakítva, hogy a későbbiekben alternatív energiaforrások is ráköthetőek legyenek (A energetikai besorolás)tégla válaszfalakválaszható burkolatokfokozott hőszigetelésű ablakokbeton födém, cserép tetőfedésriasztórendszerelektromos kapuk.A kivitelező sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég, referenciamunkák igény szerint megtekinthetők.Az építkezés várható befejezése 2024 november/ december, CSOK+ igényelhető.A hirdetésben látható fotók, a kivitelező által már elkészült, és átadott házakról készültek.További információkért hívjon a megadott telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY