Eladó ház Érd 186 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 186 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8213339
Referenciaszám: 1815_5679
Frissítve: 20 napja

Érd eladó családi ház 5 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
639 785 Ft/m²
186 m²
Alapterület
800 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd Parkvárosban szerkezetkész ingatlan kulcsrakész átadással. ELADÓ: Érd, kedvelt részén a Parkvárosban újonnan megnyitott, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában, újonnan épülő házak szomszédságában épülő nagyméretű családi ház. FŐBB PARAMÉTEREK: Az épület szerkezetkész, de 100%-os készültségi fokkal, kulcsrakészen kerül átadásra. A teljes befejezés a majdani tulajdonossal egyeztetve történik. Brutto alapterület: 186 m2, netto hasznos alapterület: 140 m2 Az épület főbb részei: ➔ Előszoba és közlekedő ➔ Konyha étkezővel ➔ Nappali + 4 szoba ➔ 2 db fürdőszoba ( kádas és zuhanyzós ) ➔ Kamra ➔ 2 terasz+ fedett előterasz ➔ Gépkocsitároló Telekméret: 800 m2 MŰSZAKI ADATOK: AZ ÉPÜLET: ➔ 15 cm-es dryvit szigetelőrendszerrel és , magas minőségű színezett nemes vakolattal ➔ Fa födémmel és betoncserép tetőszerkezettel ➔ Hőszivattyús, energiatakarékos hűtő-fűtőrendszerrel. ➔ Riasztókiállással előkészítve ➔ Nyílászárókon felszerelt redőnnyel ➔ Magas minőségű külső és belső hideg, valamint a meleg burkolatokkal kerül átadásra Pontos méretek, valamint a látványterv a csatolt mellékletekben Ha megtekintené, vagy bővebb információra van szüksége, kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén! Irányár: 119 MFt Refszám: 9875 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakocsibeállókertkertkapcsolatosjó közlekedésűamerikai konyhateraszbútorozatlanvízóráshőszigeteltklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 326 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 326 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY