Eladó ház Érd 520 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 520 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8137788
Referenciaszám: 209001512
Frissítve: 21 napja

Érd eladó családi ház 8 szobás: 380 millió Ft

380 millió Ft
730 769 Ft/m²
520 m²
Alapterület
1868 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 202 387 Ft
Második évtől
1 576 542 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Érd központi részén egy 2002-ben épült, 2017-ben felújított, elegáns, amerikai stílusú Luxus Villa. A 1868 m² telken épült, 2 szintes, 520 m² -es ház külső megjelenésében egyedi, a rendkívül különleges belső jegyeit tágas terek jellemzik. Az ingatlan kiváló elosztású, tájolásának köszönhetően a reggeli óráktól napfényes. Belépéskor az tágas fogadótérbe jutunk, ahonnan az impozáns étkezőbe érve elegáns lépcső vezet fel az emeletre. Az étkezőből közvetlenül megközelíthető a terasz kapcsolatos nappali, 2 háló, hobby tér, konyha, 2 fürdőszoba és a finn szaunával felszerelt wellness helyiség. A felső szinten  2 háló, nappali/biliárd szoba, 2 fürdőszoba és egy gardrób kapott helyet. A billiárd szobából közvetlenül a felső zárt teraszra jutunk, ami télikertkén is tökéletesen alkalmas vendégek fogadására. Minden helyiségben prémium burkolatok és szaniterek lettek beépítve, a nyílászárók 3 rétegű műanyag bukó nyílóak, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A szobákban légkondicionáló, riasztó kiépített. A tetőn lehetőség van napelemes fűtésrendszer kialakítására. A ház fűtése kondenzációs kazánról történik, az ingatlan alsó szintjén padlófűtés lett kialakítva.   A gyönyörű parkot, melynek dísze a kerti szökőkút automata öntöző rendszer ápolja. A házhoz 3 db autó beállására alkalmas 74 m²-es önálló garázs tartozik, közvetlen bejárattal a lakótérbe. További 3 db parkolási lehetőség a térkövezett beállón.   Egyéb extrák: videós kültéri kamera rendszer épített cserépkályha víztisztító rendszer központi porszívó a fedett teraszon elhelyezett 4 személyes jakuzzi A környék rendkívül népszerű, kiváló infrastruktúrával és közlekedési lehetőségekkel rendelkezik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villanygázvízcsatornaipari áramluxusgarázsinternetbútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Attila Egylet.hu Az iroda összes hirdetése
+36 70 431 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Attila Egylet.hu Az iroda összes hirdetése
+36 70 431 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY