Eladó ház Érd 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8027926
Referenciaszám: 3723_4072
Frissítve: 20 napja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
733 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
794 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 059 Ft
Második évtől
456 367 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ingatlankereső! Ajánlom figyelmébe ezt az önálló családi házat 794-nm-es telken ,4 szobával! A 10 x 9 m alapterületű ház 2 szintes, az emeleten nagy, 6x1,5 méteres erkéllyel,+ hatalmas, 9x8 méteres, nagy belmagasságú beépíthető tetőtérrel, melyre a feljárat az emeletről vezet. A tető bitumenes tetőzsindelyjel borított, 1 éve készült. A beépített veranda, egyben előszoba teljes hosszában műanyag ablakos, világos és jól szigetelt. Innen lépünk be az egy légterű, de részben elválasztott, nappali, étkező-konyha térbe. A nappali 18 nm, parkettás, 2 oldalán nagyméretű műanyag ablakokkal. A falon az egész földszintet átszellőző, vadonatúj fütő hűtő légkondival. Az étkező 5xkb. 3 méter, a konyharész 2x2 méter, összesen 19-20 nm, egy légtérben. A konyhafal végig csempézett, beépített csináltatott gurulós fiókos konyhabútorral, rejtett nagy mosogatógéppel. A padló új, nagy méretű járólappal borított. Az étkezőben egy éve vett sarokülő+étkezőgarnitúra. A konyhából nyílik egy 2, x 1,20-as spájz, benne egy 2 méteres digitális samsung inox hűtő-fagyasztó. Az étkezőből közvetlen kijárat van a motoros napellenzővel ellátott kerti teraszra. Az étkezőből nyilik egy WC-mosdó és a csigalépcsős feljárat az emeletre. Az emeleten van 3 hálószoba, mindenhol nagy, műanyag szigetelt ablakokkal A szobák 4,70x3,50, 4,50x3,00 és 3,00x3,40 m-esek, parkettásak, külön bejáratúak. A szobák közti közlekedő 4,90x1,90 méter, járólapos. innen nyílik a fürdőszoba, 2,50x2,40-es, benne egy nagy hidromasszázs kád és egy 0,90x0,80-as beépített zuhanykabin. Az emeleti külön WC a lépcsőfeljáróból nyílik. Az erkély 5 m hosszú, kinyúlik fölé a tető, így nem ázik. A melegvizet, a fűtést a Immergas kombi gázkazán biztosítja, mely össze van kötve a vegyes tüzelésű kazánnal, így ha a vegyes tüzelésűvel fűtünk, addig leáll a gázkazán, majd automatikusan visszakapcsol. A fali parapet cirkó és egy vegyes tüzelésű kazánok a külön bejáratú mosókonyhában vannak, mely 8,5 x 2.80 m. Itt van a fagyasztó, hűtő, mosógép, szárítógép, konyhai raktár. HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG! Nekem ebben az ingatlanban az elhelyezkedése mellett, a formálhatósága és a benne rejlő rengeteg lehetőség tetszik a legjobban. Ha Ön is így látja, hívjon, nézze meg, legyen az új tulajdonosa mielőbb! Nem fogja megbánni! Szép napot sikeres vásárlást kívánok! Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakertkertkapcsolatosjó közlekedésűcsendesparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY