Eladó ház Érd 136 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 136 nm
Hirdetéskód: 7861549
Referenciaszám: 3723_3829
Frissítve: 20 napja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
1 095 588 Ft/m²
136 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 471 462 Ft
Második évtől
618 170 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ingatlankereső! Ajánlom figyelmébe ezt a gyönyörű, modern önálló családi házat! Fontos, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen! Az Otthon megtalálása egy Jó érzés, amikor megérkezik és megszületik a döntés, ami valóban majd egy Új Életre ad lehetőséget és egy Új Otthont jelent. Kiváló adottságú telek előnyeit figyelembe véve alaposan átgondolt tervezés alapján épült ingatlan benapozottsága optimális. Érd kedvelt részén kínálunk eladásra 600nm-es telken egy nappali + 4 szobás + garázsos, 136,29 nm-es plusz teraszok (földszinten 25,14nm, 8,97nm, emeleten 14,29nm, 11,17nm) új építésű családi házat, igény szerinti befejezéssel! Földszinten konyha étkezővel, kamra, nappali, egy szoba, fürdőszoba, WC, tároló, 2 terasz, garázs. Emeleten: 3 szoba, 2 fürdőszoba, 2 terasz Ez a családi ház, amely egy funkcionálisan jól használható kertben helyezkedik el, nagy teraszokkal és tágas, jó elrendezésű belső terekkel, kényelmes méretű helyiségekkel rendelkezik. A ház teljes egészére jellemzők a nagyívű, tágas terek, melyek a praktikus tervezésnek, helykihasználásnak és berendezésnek köszönhetően otthonosságot sugároznak. A hideg és meleg burkolatok igény szerint választhatók 5000Ft / nm árig. Rövid műszaki ismertető: Vasbeton sávalap. A főfalak Porotherm 30N+F téglából készülnek hőszigetelő falazóhabarccsal + 15cm szigetelés. A válaszfalak Porotherm válaszfallapokból készülnek 10cm vastagságban. A külső nyílászárók műanyag szerkezetűek, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel ellátva antracit színben . Fűtésről gázkazán gondoskodik. A beépített anyagok minőségének és a korszerű technológiának köszönhetően az ingatlan energiatakarékos, gazdaságosan üzemeltethető. Ajánlom: Ajánlom mindazon 2-3 gyerekes házaspároknak, pároknak, akik egy igazán kiváló, jól megközelíthető, jó adottságokkal rendelkező, csendes, nyugodt helyen szeretnék élni a mindennapjaikat. Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a környék, ahol az ébredés után saját teraszán kortyolhatja a reggeli kávéját, szippanthatja magába a friss levegőt és hallgathatja a madarak csicsergését. A hirdetésben szereplő adatok, információk, képek, alaprajzok stb... tájékoztató jellegűek! Irodánk az esetleges elírásokért felelősséget nem tud vállalni! Tájékoztatjuk a kedves Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó Mindenamiház Kft. - által a bizalmas kezeléshez és nyilvántartáshoz. Amennyiben az ajánlatom felkeltette az érdeklődését, kérem keressen telefonon. Szép napot és sikeres vásárlást kívánok Önnek! Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pamuk Katalin Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pamuk Katalin Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY