Eladó ház Érd 236 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 236 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7596946
Referenciaszám: HZ021941
Frissítve: 22 napja

Érd eladó családi ház 3 szobás: 99,99 millió Ft

99,99 millió Ft
423 686 Ft/m²
236 m²
Alapterület
722 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 386 Ft
Második évtől
414 838 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓK SZÁMÁRA IS ALKALMAS INGATLAN!!Érd központhoz közeli részén eladó tégla építésű családi ház bejáratott vállalkozással együtt!Az ingatlanon belül jelenleg 2 üzlethelyiség is található, ami némi ráfordítással akár két lakásá is alakítható egy üzlethelyiség meghagyásával!A telek Vt-1/l besorolású, számos lehetőséget rejt magában!Az ingatlan eredetileg egy kockaház volt, amihez a tulajdonosok 2006-ban szakszerűen és teljes tervdokumentációval hozzáépítettek alul illetve a felső szintet is.A korábbi ház teljes területe jelenleg üzletként szolgál. Ezen kívül az alsó szint elosztása a következő: előtér / kisebbik üzlet / szoba / zuhanyzó / wc / fürdőszoba/ étkező / konyha / nagy méretű fedett terasz.Felső szinten: Nappali / 2 szoba / mosóhelyiség.Az ingatlan netto hasznos területe 225nm. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott radiátoros hőleadókkal valamint infrapanek illetve hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll.Az ingatlan felső szintje körben szigetelve van, az alsó nincsen.Tetőszerkezete nagyon jó állapotban van, betonfödémes, cserepezett.A telek mérete 722nm, karbantartható méretű. Itt található egy fedett szaletli is, ami nyáron családi, baráti összejövetelek tökéletes színtere lehet:)A nyári locsolásban, medence feltöltésben pedig egy fúrt kút szolgál költséghatékonyan a segítségünkre!További információért vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen nyugodtan:)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1985
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeifried Éva Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 867 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeifried Éva Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 867 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY