Eladó ház Érd, Sasváros 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd, Sasváros 64 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8256679
Referenciaszám: H491696
Feltöltve: ma

Érd eladó családi ház 2 szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
826 563 Ft/m²
64 m²
Alapterület
792 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 167 385 Ft
Második évtől
219 471 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Érd Sasváros vasútállomáshoz közeli részén 64 nm alapterületű családi ház -tégla építésű - két szoba, fürdőszoba-wc, konyha és kamra - víz, villany, csatorna és gáz bekötve, fűtés gáz konvektorokkal. meleg víz gáz bojlerrel - tartozik az ingatlanhoz több tároló és garázs - gépkocsi beállás megoldható - az ingatlan beköltözhetősége megegyzés kérdése, lakható - igény szerint felújításra szorul, de rendben tartott épület - a buszmegálló pár pecre található - a házban konvektoros gáz fűtés működik,de kéménnyel alternatíva is kialakítható - motivált tulajdonosok - kedves szomszédok Az ingatlan Pest megyében Budapesttől 10-15 percre , Székesfehérvártól és Dunaújvárostól fél órára,a Velencei tótól 15 percre található. Az M7 es és M6 os autópályákról is könnyen megközelíthető. Tömegközlekedése kiváló, infrastruktúrával megfelelően ellátott. REMEK LEHETŐSÉGET NYÚJT CSALÁDOKNAK, AHOL IGAZI, HANGULATOS, BARÁTSÁGOS, NYUGODT KÖRNYÉKEN KERESIK OTTHONUKAT! Itt a lehetőség, SAJÁT ÁLMOK MEGVALÓSÍTÁSÁRA Hívjon minél hamarabb, még mielőtt elkapkodják Ön elől! Ha ez az ingatlan megfelel jövőbeni elképzeléseinek, nézzük meg együtt! Hitel ügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással szívesen állunk rendelkezésükre! AMENNYIBEN FONTOS ÖNNEK A JÓ KÖZLEKEDÉS ÉS INFRASTRUKTÚRA, AKKOR HÍVJON BIZALOMMAL, TEKINTSÜK MEG AZ INGATLANT ÉS TEGYEN EGY JÓ AJÁNLATOT!!! IDE MÁR CSAK KÖLTÖZNIE KELL! A hét bármely napján elérhető vagyok! NE SZALASSZA EL AZ ALKALMAT - VÁROM MEGKERESÉSÉT!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lelkes Ágnes Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lelkes Ágnes Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY