Eladó ház Érd, Parkváros 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd, Parkváros 100 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8223880
Referenciaszám: H342481
Feltöltve: 20 napja

Érd eladó családi ház 3 szobás: 69,5 millió Ft

69,5 millió Ft
695 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
847 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 219 910 Ft
Második évtől
288 341 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd Parkvárosban, a csendes Citromfa utcában eladó egy 80-as években épült, önálló családi ház. A B30-as téglából készült épület 8 cm-es szigetelést kapott, így télen is kellemes hőmérsékletet biztosít. A fűtést egy régebbi típusú, de jól működő gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán látja el, amely a hideg hónapokban is megbízható komfortot nyújt. A ház jelenleg lakott földszinti része 70 m²-es, ahol két nagyméretű szoba, nappali, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba és külön WC található. Az ingatlan további bővítési lehetőségeket kínál: a tetőtér beépíthető, amely további 70 m²-rel növelheti a lakóteret. A tetőtéri teraszról páratlan városi panoráma tárul elénk, amely egészen Százhalombattáig nyúlik. Az ingatlan részben felújított nyílászárókkal rendelkezik: a műanyag ablakok kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak, míg a megőrzött Sofa fa nyílászárók természetes, meleg hangulatot kölcsönöznek a háznak. A ház mellett közvetlenül egy praktikus nyári konyha és tároló található, amely további tárolási lehetőségeket biztosít. A telek gondozott kertjében számos gyümölcsfa áll, a kert pedig teljesen körbekerített, ami biztonságot és privát teret nyújt a család számára. Az ingatlan egy csendes, nyugodt, aszfaltozott mellékutcában található, amely tökéletes választás mindazoknak, akik békés környezetben keresnek otthont. Ha Ön is egy sok lehetőséget rejtő, barátságos otthonra vágyik Érd Parkváros szívében, ne hagyja ki ezt a remek ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornahőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY