Eladó ház Érd, Parkváros 109 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd, Parkváros 109 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8132264
Referenciaszám: H485746
Frissítve: 1 hónapja

Érd eladó családi ház 3 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
614 679 Ft/m²
109 m²
Alapterület
730 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 000 Ft
Második évtől
277 969 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Reális áron keres, kiváló ár/érték aránnyal? Ez a ház a megoldás! Főbb jellemzők: oNAGYMÉRETŰ KERT: a házhoz tartozik egy gyönyörű, gondozott kert, ahol feltöltődhet, kis tó is van. Úszómedencéhez is van elég hely. Ezen kívül a telekkönyvi területen felül + terület is bérelhet az önkormányzattól csak ennek a teleknek a tulajdonosa, sövény választja el a kettőt egymástól. oKIVÁLÓ LOKÁCIÓ, KEDVEZŐ INFRASTRUKTÚRA: az INTERSPAR közelében van, de kis forgalmú, széles utcában. Autóval könnyen elérhető az M7 autópálya. Az ingatlan közel van az iskolákhoz, bevásárlóközponthoz és tömegközlekedési lehetőségekhez. Kelenföld 20 perc busszal. oKEDVEZŐ TÁJOLÁS: DNY-i a tájolása a teleknek és a nappalinak is. oFÖLDSZINTES A HÁZ: minden egy szinten, és még pince is van. A padlás nagy területű, akár egy külön lakrész is kialakítható kiadásra vagy kétgenerációs házhoz. oTÁGAS NAPPALI ÉS KONYHA: a nappali tágas és világos, ideális a családi összejövetelekhez. A konyha is nagy, világos, étkezővel. A nyílászárók elektromos redőnnyel felszereltek. oKETTŐ HÁLÓSZOBA: A házban kettő hálószoba található, egyik akár dolgozó szoba is lehet, így minden családtagnak kényelmes helye van. Külön nyíló minden szoba. oNAGY GARÁZS, VÁLLALKOZÁSHOZ IS ALKALMAS: 2 autó is befér, de műhelynek (víz is bevezetve és 3 fázis, 3X16 A), és tároláshoz is alkalmas. Fedett kocsibeálló 2 kocsinak a garázs előtt. Egy oldalajtóval is rendelkezik. Csak egy szomszéd van, nem a garázs oldalán, így az sem gond, ha a vállalkozás zajjal jár. oFŰTÉS: elektromos cirkó, a pincében. Éjszakai áram (25 A) is be van vezetve. A ház kívülről hőszigetelést is kapott. A nappaliban cserépkályha is van, biztonságot ad, és egész más a hőérzet. Újak a radiátorok. A melegvizet bojler biztosítja. o2 FEDETT TERASZ: nagy méretűek, egymással ellentétes tájolásúak. oHITELKÉPES: egy tulajdonos, a valóságnak megfelelő telekkönyvi bejegyzéssel! Segítünk a hitelfelvételben is, hitel előbírálatban is, banksemleges, precíz, lelkiismeretes, a legjobb ajánlatot adó hitelközvetítőnkkel. A döntés az Ön kezében van, az ajánlat díjmentes. Ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot miután átgondolta, és nézze meg ezt a sok lehetőséget kínáló ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Terasz:
23 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lőrincz János Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lőrincz János Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY