Eladó ház Érd, Parkváros 142 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd, Parkváros 142 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7929664
Referenciaszám: H477963
Frissítve: 2 napja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 119,5 millió Ft

119,5 millió Ft
841 549 Ft/m²
142 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 378 119 Ft
Második évtől
495 781 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Képzelje el, hogy minden napja egy békés sétával vagy otthoni munkával kezdődik egy kellemes környéken, ahol a nyugalom és a családi melegség öleli körül. Ez a varázslatos otthon Parkvárosban nem csak egy ház, hanem egy életforma. Ez a megnyugtató, mégis élettel teli otthon várja azokat, akik a csendre, a zöldre és a harmóniára vágynak. Egy olyan hely, ahol mindenki megtalálja a magáénak valót, ahol az apró részletek is a figyelem és a gondos tervezés jelei. A ház 1055 m2-es összközműves telken helyezkedik el, egy kb. 500 m2-es saját kerttel, amelyet két garázs köt össze a szomszédos ikerházzal. Az ingatlan teljesen mentes minden teher alól és külön helyrajzi számon nyilvántartva. Az első pillanattól kezdve magával ragadja a tágas, világos amerikai konyhás nappali, melyből a terasz is könnyedén megközelíthető. Az előszoba, a fürdőszoba, a mosókonyha és egy külön WC szintén a földszinten találhatóak, hogy minden kényelmet magában foglaljon. Az emeleten három kényelmes méretű hálószoba, egy nagyméretű kádas fürdőszoba, gardrób és egy erkély teszi teljessé a képet. A házat cirkó gázkazán fűti, de a nappaliban található kandallókémény lehetőséget ad egy meghitt kandalló kiépítésére is. A nyári hónapokban pedig a két klíma gondoskodik a kellemes hűvösről. Az otthon riasztóval felszerelt, a kert és a garázs elektromos kapukkal rendelkezik, így a biztonságról sem kell lemondania. További tárolóhelyek állnak rendelkezésre a padláson és a terasz alatt, hogy mindig rendezett legyen az élet. lehetőség van egy plusz 20 nm -es szobát kialakítani az emeleti szinten. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése az Érd központba vagy az Etele téri metróhoz közlekedő buszok közelségét jelenti, mellettük játszótér, iskola, üzletek és gyógyszertár is könnyen megközelíthetőek mind gyalogosan, mind autóval. Ha a kertváros nyugalmát és a főváros közelségét keresi, itt a tökéletes választás. Ne habozzon, keressen minket még ma, és szívesen bemutatjuk ezt a varázslatos otthont! Használja ki a CSOK lehetőséget és tegye magáévá ezt a páratlan életstílust!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Rita Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Rita Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY