Eladó ház Érd, Ófalu 175 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd, Ófalu 175 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8186513
Referenciaszám: H488430
Frissítve: 1 napja

Érd eladó családi ház 5 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
485 143 Ft/m²
175 m²
Alapterület
540 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 638 Ft
Második évtől
352 233 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi otthon Érd Ófaluban! Ha Ön családos és egy olyan otthont keres, ahol mindenki megtalálja a helyét, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet az Ön számára vagy akár két generáció számára is! Az ingatlan jó állapotban lévő ház Érd városában, Ófaluban található ahol a környék ellátottsága kiváló, Az ingatlan panorámája is lenyűgöző, és a kertvárosi csendes környezet jellemzi. Az ingatlan alapterülete 175 nm, így bőven van hely a család minden tagjának. Összesen 5 szoba és 2 fürdőszoba található benne, eltolt szintes elrendezéssel, valamint 2 terasz és 2 db erkély is rendelkezésre áll. A garázsban pedig egy autó számára biztosított a hely, szerelő aknával. Külön kazánházzal. - ipari áram is be van kötve . A kertben további felszini parkolásra is van lehetőség, mivel sarok telek igy 2 utcáról be lehet állni a térkövezett beállókra. A fűtést gáz (cirko) biztosítja, illetve egy vegyes tüzelésű kazán is. A melegvizet gáz bojler szolgáltatja. A kert gondozott, mérete 540 nm, az ingatlan körbejárható. Az ingatlan folyamatosan karban tartott, az alábbi felújitásokon , karbantartásokon esett át: Térkövezés (2018) Kerítés építés (2019) Nyílászárók cseréje (2020-2023) Belső burkolat felújítás a felső két szinten (2021-2022) Elektromos hálózat korszerűsítés (2021-2023) Vegyestüzelésű kazán cseréje (2022) Radiátorok cseréje (2023) Az ingatlan tehermentes, 3 hónapos határidővel költözhető! A környék kitűnő közeledési lehetőséggel rendelkezik, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető - M6, illetve 6-os és 7-es főút le-/felhajtó. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy olyan otthont, ahol nyugodt környezetben élhetnek. - a közelben megtalálható (5-10 perc sétára) : Minaret, Duna-part , Termál kút , Pincesor, Piac, Coop, posta, óvoda, körzeti orvosi rendelő, körzeti megbízotti iroda, polgárőr. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, akkor keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
6 m²
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ecsédi Zsófia Otthon Centrum - XVIII. kerület - Királyhágó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ecsédi Zsófia Otthon Centrum - XVIII. kerület - Királyhágó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY