Eladó ház Érd, Érdliget 210 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd, Érdliget 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7947680
Referenciaszám: 35514_v
Frissítve: 21 napja

Érd eladó családi ház 6 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
471 429 Ft/m²
210 m²
Alapterület
645 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 253 Ft
Második évtől
410 731 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Most ez egy KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT! 20 MF-os ÁRZUHANÁS! Egy sok lehetőséget magában rejtő ingatlan Érd centrumához közel, de mégis csendes, családi házas övezetében szeretne tulajdonost váltani, aki értékelni tudja az előnyeit, és kiaknázza a a benne rejlő lehetőségeket! A családi ház 2,- vagy akár 3 generáció részére is alkalmas lehet! A teljesen külön bejáratú 2, illetve 3 szobás egyenként kb. 90 nm-es, saját mérőórákkal ellátott összkomfortos lakás 2 generáció számára önálló életteret jelent, de a jelenleg lezárt belső lépcső bármikor újra kinyitható, így ha egy nagy létszámú család szeretné megvásárolni, annak is ideális. A házhoz csatlakozik egy teljesen különálló 1 szoba-összkomfortos, kb. 30 nm-es kis ház is, mely idős szülőnek, vagy akár bérbeadásra is kiváló lehetőség! Az ingatlan folyamatosan karbantartott, 2022-ben az összes nyílászáró cserélve lett, redőnyt kapott,2023-ban a tetőszerkezet, -héjalással együtt - (Leier betoncserép) megújult, H-tarifa bekötésével összesen 7 db inverteres Mitsubishi klíma biztositja a meleget, azonban a régi gázkazánt is megtartották. Lakásonként a fűtési költség nem haladja meg a 15 ezer forintot. ( kis ház költsége kb. 3-4 ezer Ft) A házhoz csatlakozik még egy kb. 35 nm-es tároló-kazánház is, ez némi felujitást igényel. Amennyiben lakni és dolgozni is egy helyen szeretne, lehetősége nyílik a mintegy 90 nm-es, -szerelőaknával ellátott- műhelyben! A környék kiváló infrastruktúrával ellátott, Érd-centrum 1 buszmegállóra, a Bp-re vezető busz megállója 2 percre, a vasút 10 percnyi távolságra található. Multi -élelmiszerláncok, benzinkút, éttermek, dukrászda karnyújtásnyi távolságra! És mindezt jószomszédi környezetben, csendes, aszfaltozott, csatornázott utcában találhatja! Már csak egy külső felstés hiányzik a házon, és egy korszerű, minden igényt kielégítő ingatlan tulajdonosa lehet! Befektetésnek is kiváló, mivel könnyen bérbeadható, jelenleg is bérlők által lakott az ingatlan. Akár hétvégén is hívhat, leegyeztetjük a megtekintést!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
G
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágoskamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyarné Jarcsó Edit Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 366 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyarné Jarcsó Edit Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 366 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY