Eladó ház Ercsi 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ercsi 82 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8184280
Referenciaszám: HZ071426
Frissítve: 21 napja

Ercsi eladó családi ház 3 szobás: 26 millió Ft

26 millió Ft
317 073 Ft/m²
82 m²
Alapterület
1139 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 82 269 Ft
Második évtől
107 869 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alakítsa saját ízlése szerint álmai otthonát Ercsiben!Ha szeret kihívásokkal szembenézni és mindig is vágyott arra, hogy egy ingatlant teljesen a saját elképzelései szerint alakítson ki, akkor ez az ajánlat Önnek szól! Eladásra kínáljuk ezt a felújítandó, hangulatos ingatlant Ercsiben, amely rengeteg lehetőséget tartogat.Tágas alapterület: Az ingatlan 82 négyzetméteres, kényelmesen kialakított területével mindenki megtalálja a saját kis zugát a pihenésre és kikapcsolódásra.Lenyűgöző telek: Az ingatlanhoz tartozó hatalmas, 1139 négyzetméteres telek végtelen lehetőségeket kínál. Álmodjon meg egy gyönyörű kertet vagy valósítson meg további fejlesztéseket!Felújítási lehetőség: Bár az ingatlan felújítást igényel, fantasztikus alapstruktúrája és egyedi stílusa lehetőséget ad arra, hogy saját álmai otthonát alakítsa ki. Ez a projekt az Ön kezébe adja az irányítást, hogy egyéni stílusát és elképzeléseit valósítsa meg.Tágas elrendezés: Az ingatlan három szobával rendelkezik, amelyek a lakók kényelmét és szeparáltságát szolgálják. Praktikus tárolási lehetőséget biztosít a kamra, a fürdőszoba és a WC egy légtérben található, ami praktikusságot és kényelmet nyújt. A konyha étkezővel egy központi helyiséget alkot, ahol a család és barátok összegyűlhetnek.További előnyök: Az ingatlanhoz tartozik egy pince, nyári konyha, garázs és számos melléképület, amelyek további lehetőségeket kínálnak.Ez az ingatlan csak arra vár, hogy új életre keltse és egyedi stílusával különlegessé tegye. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy saját otthonát álmodja meg!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1966
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boros Edina Noémi Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 547 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boros Edina Noémi Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 547 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY