Eladó ház Ercsi 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ercsi 65 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7933107
Referenciaszám: HZ014892
Frissítve: 16 napja

Ercsi eladó családi ház 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
460 000 Ft/m²
65 m²
Alapterület
348 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Ingatlan Ercsiben - Modern Otthon a Dunapart KözelébenEladásra kínálunk egy, modern otthont Ercsiben, mindössze néhány száz méterre a  Duna parttól. Az ingatlan ideális választás azoknak, akik szeretnék élvezni a nyugalmat és a kényelmet egy gyorsan fejlődő területen.Ingatlan Jellemzői:65 m2, 2 szoba, tágas amerikai konyhás nappali.Fűtéséről elektromos fűtés gondoskodik, a gáz telken belül van, padlófűtésnek a csövezése adott.Szigetelt  tégla épület.Kényelem: Fürdőszoba, háztartási helyiség, külön illemhelyiség.Terasz: 15 m2-es teraszkapcsolat a nappaliból, ideális kikapcsolódásra és rendezvényekre.Telek: 348 m2-es terület autóbeállási lehetőséggel.Felújítás: Az ingatlan 1990-ben épült, 2023-ban teljes körű felújításon esett át. Jelenlegi állapota kiváló, apróbb befejezendő munkák vannak csak hátra, ami birtokba-adásig befejezésre kerül.A Környék Előnyei:Elhelyezkedés: Csak néhány percre a Duna parttól, csendes környezetben.Fejlődő Terület: Ercsi egy rohamosan fejlődő terület, ideális befektetés a jövőben.Közlekedés: Kelenföldi vasútállomás autóval mindössze 35 perc alatt elérhető, tömegközlekedéssel 1 óra 15 perc alatt.Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget egy modern és felújított otthon megszerzésére Ercsi egyre népszerűbb részén! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és nézze meg ezt az egyedülálló ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Viktor Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 20 329 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Viktor Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 20 329 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY