Eladó ház Enying 135 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Enying 135 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8237370
Referenciaszám: HZ012762
Feltöltve: 7 napja

Enying eladó családi ház 5 szobás: 45,3 millió Ft

45,3 millió Ft
333 702 Ft/m²
135 m²
Alapterület
942 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 337 Ft
Második évtől
187 940 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 135,75 nm-es családi ház Enying központjában!Enying központjában, kiváló elhelyezkedéssel, két generáció számára is ideális, 135,75 nm-es családi ház eladó. Az ingatlan tégla és vályog falazatú, két különálló lakrésszel rendelkezik, amelyek külön-külön is megközelíthetőek, így nagycsaládosoknak vagy akár befektetőknek is remek lehetőség.Ingatlan jellemzői:Alapterület: 135,75 nmSzerkezet: Tégla és vályog falazatFűtés: Elektromos fűtőtestek, gázcsonk telken belül, az első lakrészben padlófűtés csövezése kialakítvaVillanyhálózat: Teljesen felújítva, 3x16 A, éjszakai és nappali órával felszerelveMelegvíz: Villanybojler biztosítjaLakrészek:1. Lakrész (Felújított, azonnal költözhető):Helyiségek: 2 szoba, nappali, konyha + étkező, fürdőszoba, előszobaBurkolat: Minden helyiség járólaposNyílászárók: Műanyag hőszigetelt ablakokTetőszerkezet: Jó állapotú, cseréppel fedett2. Lakrész (Felújítás alatt áll):Helyiségek: 1 szoba, nappali + konyha, közlekedő, fürdőszoba, előszobaTetőszerkezet: Felújítást igényel, jelenleg pala héjazattalFelújítás: A felújításhoz szükséges anyagok rendelkezésre állnak, a vételár részét képezikElhelyezkedés:Központi fekvés: Iskola, óvoda, boltok, és a polgármesteri hivatal mindössze 5 perces sétatávolságra találhatóakKiváló közlekedés és infrastruktúra: Könnyen elérhető központi helyenTovábbi információk:Az ingatlan nagycsaládosoknak, két generáció számára, illetve befektetési célra is kiválóan alkalmas.Az első lakrész azonnal költözhető állapotban van, a második lakrész pedig saját igény szerint befejezhető.A tetőszerkezet részben felújított, részben még karbantartást igényel, ami lehetőséget ad az új tulajdonosnak, hogy a saját igényei szerint alakítsa ki.Ez az ingatlan remek lehetőség mindazoknak, akik Enying központjában keresnek egy sok lehetőséget kínáló, két generációs házat. Jöjjön el, és tekintse meg ezt a nagyszerű adottságokkal rendelkező ingatlant személyesen is! Bővebb információért kérem, vegye fel a kapcsolatot telefonon velem!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY