Eladó ház Enying 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Enying 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8237369
Referenciaszám: HZ041461
Feltöltve: 7 napja

Enying eladó családi ház 4 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
482 396 Ft/m²
115 m²
Alapterület
786 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 176 877 Ft
Második évtől
231 918 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 115,88 nm-es családi ház Enying csendes zsákutcájában.Enying egyik csendes zsákutcájában eladásra kínálok egy 115,88 nm-es, kiváló állapotú családi házat. Az ingatlan tégla falazatú, az 1980-as években épült, és 12 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, így modern és igényes környezetet biztosít lakói számára.Az ingatlan jellemzői:Alapterület: 115,88 nmSzerkezet: Tégla falazatFelújítás: 12 éve teljes körűen felújítvaNyílászárók cseréje műanyag hőszigetelt ablakokraÚj víz- és villanyhálózat kiépítéseÚj burkolatok: szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkoltTető: Cserép héjazat, 15 cm kőzetgyapot szigetelésselKülső szigetelés: 10 cm-es szigetelés, homlokzat színezése az új tulajdonos feladataFűtés: Kombi gáz cirkó kazán (meleg vizet is biztosít), alternatív fűtésként a nappaliban kandalló is találhatóElrendezés:3 szobaNappaliKonyha + étkezőKözlekedőHatalmas, fedett teraszKonyha alatti 8 nm-es pinceEgyéb jellemzők:Közművek: Teljes összközműTelek: Udvar térkövezett, kocsibeállóvalKörnyezet: Csendes zsákutca, nyugodt környék, ideális családok számáraElhelyezkedés: Enying központja mindössze 10 perc sétával elérhetőÁllapot:A ház azonnal költözhető állapotban van, csak egy tisztasági festés szükséges. A rendezett udvar és a tágas fedett terasz kellemes időtöltést biztosít a szabadban. Az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik egy jól karbantartott, modern családi házat keresnek csendes környezetben, közel a városközponthoz.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, jöjjön el, és nézze meg személyesen is! Bővebb információért és megtekintésért keressen telefonon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY