Eladó ház Enying 148 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Enying 148 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8227384
Referenciaszám: HZ060356
Frissítve: 14 napja

Enying eladó családi ház 4 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
202 027 Ft/m²
148 m²
Alapterület
825 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 148 nm-es családi ház Enying-Balatonbozsokon!Enying-Balatonbozsok csendes, fejlődő részén eladó egy 148 nm-es, tégla építésű, jó állapotú családi ház. Az ingatlan egy osztatlan közös telken található, de saját, kizárólagos használatú 825 nm-es területtel rendelkezik. A ház jelenleg is lakható, csupán kisebb esztétikai felújítások szükségesek.Az ingatlan jellemzői:Alapterület: 48 nmTelekterület: 212 nm (kizárólagos használat)Épület szerkezete: TéglaElrendezés:Nagy nappali, amely tágas életteret biztosít a család minden tagjának.3 szoba, melyből egy szoba felújításra szorul (burkolatok cseréje, festés szükséges).Több tároló helyiség, amelyek egybenyitással akár további szobaként is használhatók.Nagy fedett terasz, amely kiváló helyszíne lehet a pihenésnek és kikapcsolódásnak.Az épület mellett további bővítési lehetőséget kínáló, jelenleg tárolóként funkcionáló helyiségek.Közművek és fűtés:Közművek: Víz, villany és csatorna bevezetve.Fűtés: Elektromos klíma biztosítja a fűtést.Gáz: Az utcából bevezethető.Elhelyezkedés és környék:Közlekedés: A buszmegálló mindössze 2 perc sétára található.Bevásárlási lehetőség: Az Aldi 600 méterre található.Szolgáltatások a közelben: Enying népszerű és folyamatosan fejlődő város, ahol minden szükséges szolgáltatás elérhető, mint óvoda, iskola, kormányhivatal, posta, és különféle boltok.Balaton: Könnyen elérhető, így a nyári hónapokban ideális lehet akár nyaralónak is.Egyéb információk:Tulajdonviszony: 1/1 tulajdonos, az ingatlan per-, teher- és igénymentes.Birtokba vehetőség: Viszonylag gyorsan birtokba vehető, előre egyeztetett időpontban megtekinthető.Ez a ház kiváló lehetőség mind állandó lakhatásra, mind nyaralóként, illetve befektetésként is. Ha felkeltette érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot telefonos elérhetőségemen a megtekintés időpontjának egyeztetése érdekében. Ne maradjon le erről a remek lehetőségről!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY