Eladó ház Enying 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Enying 83 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8160478
Referenciaszám: HZ049791
Frissítve: 22 napja

Enying eladó családi ház 4 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
831 325 Ft/m²
83 m²
Alapterület
809 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 328 Ft
Második évtől
286 267 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Enyingen eladó egy remek adottságú, tágas, világos 809 nm-es telken elhelyezkedő, 83nm-es 1+3 szobás új építésű családi ház.Az ingatlan felosztása: tágas amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, és egy különálló mellékhelyiség elosztású. A délnyugati tájolású házba thermo üveges, hangszigetelt nyílászárók kerültek, így az utca zaját nem hallani. A ház homlokzata, aljzata, és a tető is szigetelt. Az ingatlan melegét inverteres klíma nyújtja, gáz ingyenesen bevezethető a telekre. Minden helység minőségi, igényes burkolatokkal készült.  A környék és közlekedés: Infrastuktúra és tömegközlekedés szempontjából kiváló. Az ingatlantól 5 perces körön belül megtalálunk mindent, ami a hétköznapokhoz szükséges. Étterem, gyógyszertár, posta, orvosi rendelők, óvoda, iskola, 1 percen belül buszmegálló is megtalálható. Szomszédok barátságosak, segítőkészek. Siófok 19 km-re, itt található szabadstrand , víztorony, éttermek, kikötő, szórakozó helyek, bevásárlóközpontok.Ajánlom azok részére, akik Siófokhoz közel mégis csendes családias környezetben szeretnének élni. Az ingatlan kiváló állandó lakhatásra de nyaralónak is kitűnő választás.Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését kérem keressen elérhetőségeim egyikén, a hét bármely napján. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
2021
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szétag Tímea Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szétag Tímea Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY