Eladó ház Egyházasdengeleg 157 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Egyházasdengeleg 157 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8215665
Referenciaszám: M285898-4720725
Frissítve: 3 napja

Egyházasdengeleg eladó családi ház 2+1 fél szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
159 236 Ft/m²
157 m²
Alapterület
2876 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 104 Ft
Második évtől
103 720 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Nógrád vármegyében, Egyházasdengelegen, Hatvantól 20 km-re, a fővárostól 70 km-re egy 2876 nm-es telken lévő, 157,14 nm-es, kiváló lehetőségekkel rendelkező családi házat. Szilikát és tégla falazattal, és pala tetőfedéssel rendelkezik. A lakóterület összesen 84,6 nm, a földszinten a garázs, műhely és pince 72,54 nm foglal el. Az otthon melegét gázkazán és vegyes tüzelésü kazán, a melegvizet villanybojler biztosítja. A földszinten helyet kapott a bejárat mellett egy tágas garázs szerelőaknával, a kazánház, egy műhely, illetve egy pinceként funkcionáló helyiség is. Az első szinten kialakításra került egy konyha és egy kis kamra, egy nagy szoba, mely igény szerint akár két szobává, is alakítható. A második szinten egy gardrób, két szoba és fürdőszoba, wc-vel található. A nyílászárók részben cserélve lettek. Az udvaron több melléképület található, amely alkalmassá teszi állattartásra és gazdálkodásra egyaránt. A falu frekventált helyén helyezkedik el, kialakítása miat alkalmas lehet akár egy bolt, vagy műhely, üzemeltetésére is. Egyházasdengeleg hatvantól 20 km-re, Palotástól 5 km-re található. Az M3-as autópálya 15 perc alatt elérhető. Iskola és óvoda, bolt megtalálható a faluban. A Palotási horgásztó kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt kicsiknek, nagyoknak egyaránt. A közelben sok gyár megtalálható, így munkalehetőség is adott. Irodánk az OTP bank kedvező konstrukcióival, és ingyenes hitelügyintézéssel várja Önöket. Babaváró a megfelelő személyi feltételek mellett felvehető. Keressenek bizalommal. Jöjjön, és nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
F
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
György Erika OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 330 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
György Erika OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 330 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY