Eladó ház Egyek 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Egyek 90 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8223730
Referenciaszám: H490357
Feltöltve: 22 napja

Egyek eladó családi ház 3 szobás: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
121 111 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1542 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 490 Ft
Második évtől
45 222 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújítandó házat kínálunk eladásra Hajdú-Bihar vármegye Egyek városában, az Erzsébet utcában. Az ingatlan alapterülete 90 nm, a telek mérete pedig 1542 nm. A házban 3 szoba, 1 fürdőszoba található. Az ingatlan állapota felújítandó, ám a telek mérete lehetővé teszi, hogy bővítsük az épületet, és egy modern otthont varázsoljunk belőle. A fűtés jelenleg gázfűtéses hőtárolós kályhákkal és fa/szén tüzelésű cserépkályhával történik, de a felújítás során lehetőség van a fűtésrendszer modernizálására, és a költséghatékonyabb megoldások alkalmazására. Az ingatlan környéke csendes és biztonságos, ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától, és egy nyugodt, vidéki környezetben élni. Az autóval közlekedők számára is ideális, mivel könnyen megközelíthető az ingatlan, és a parkolás sem okoz gondot. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, hiszen az ingatlan közelében található a buszmegálló, amelyből rendszeresen indulnak járatok a városba. Az ingatlan környékén számos lehetőség adódik a szabadidő eltöltésére, hiszen a természet közelsége miatt számos kirándulási lehetőség áll rendelkezésre. A környéken találhatóak számos boltok, éttermek, és egyéb szolgáltatások is, így az itt élők minden fontos dologhoz könnyen hozzáférhetnek. Az ingatlan iránt érdeklődők bizalommal kereshetnek minket bármilyen kérdéssel kapcsolatban, hiszen szakértői csapatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen az ügyfeleknek a legjobb döntés meghozatalában. Ha szeretne egy nyugodt, vidéki otthont, akkor ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Ez az ingatlan a " Felező Csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. A részleteket az Otthon Centrum weboldalán olvashatja. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Györffy Zsolt Otthon Centrum - Debrecen - Csapó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Györffy Zsolt Otthon Centrum - Debrecen - Csapó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY