Eladó ház Egerszalók 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Egerszalók 95 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8219531
Referenciaszám: 563_med
Frissítve: 21 napja

Egerszalók eladó családi ház 3 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
409 474 Ft/m²
95 m²
Alapterület
950 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 086 Ft
Második évtől
161 388 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ EGERSZALÓKON! Ha egy CSENDES, nyugodt környéken keres otthont, akkor ez a tökéletes választás! Egerszalók csendes utcájában kínálok megvételre egy RÖVID IDŐN BELÜL BIRTOKBA VEHETŐ, PER és TEHERMENTES családi házat. Az 1975-ben épült ingatlan 95 nm alapterületű, egy 950 nm-es telekkel. Az ingatlan IGÉNY SZERINT KORSZERŰSÍTENDŐ, így új tulajdonosának lehetősége van álmai otthonának megteremtésére. Az épület vegyes falazattal készült, tetőfedési anyaga cserép. Az EGYEDI FA NYÍLÁSZÁRÓK redőnnyel felszereltek, a burkolatokat pedig parketta és mozaik kő alkotja. A komfortos hőmérsékletet vegyes tüzelésű kazán és gáz cirkó biztosítja. A ház ELOSZTÁSA ideális: 3 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBA, konyha, kamra, fürdőszoba, toalett és közlekedők várják új lakóját. A ház egy része alatt egy száraz, 2 ágú pince található, ahol a kazán is helyet kapott. Az udvaron továbbá egy ásott kút, garázs és melléképület/bontandó/ is rendelkezésre áll. A telek mérete lehetőséget biztosít a ház BŐVÍTÉSÉRE is. Ez a családi ház kiváló választás mindazok számára, akik saját igényeik szerint szeretnék felújítani otthonukat, és Egerszalók kedvelt, csendes környezetében élveznék mindennapjaikat. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, KERESSEN BIZALOMMAL! Előzetes egyeztetés alapján az ingatlan MEGTEKINTHETŐ és a legfontosabb információk személyesen is megbeszélhetők. Várom jelentkezését! Ne hagyja ki ezt az EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉGET, mert ez az ingatlan lehet az Ön új otthona!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágoskamrapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csák Andrea Medius Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 274 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csák Andrea Medius Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 274 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY