Eladó ház Egerbocs 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Egerbocs 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8267753
Referenciaszám: H492165
Frissítve: 4 napja

Egerbocs eladó családi ház 4 szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
114 286 Ft/m²
105 m²
Alapterület
2014 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 970 Ft
Második évtől
49 786 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egerbocs csendes, hegyvidéki környezetében kínálunk eladásra egy 105 nm alapterületű, felújítandó házat, amely ideális választás családosok számára. Az ingatlan egy 2014 nm-es telken helyezkedik el, és négy tágas szobával, valamint egy fürdőszobával rendelkezik. A ház gázkonvektoros fűtésének köszönhetően a téli hónapokban is kellemes meleget biztosít, így családja kényelmét maximálisan szolgálja. A ház mellett található nyári konyha épülete, akár egy önálló lakrésznek is megfelel! A környék ellátottsága kiváló, a közeli boltok, óvodák és iskolák mindössze néhány percnyi sétára találhatóak, így a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások könnyen elérhetőek. A közlekedés kitűnő, a buszjáratok rendszeresen közlekednek, így a közeli Bélapátfalva, Szilvásvárad, valamint Eger belvárosa is könnyen elérhető. A terület biztonságos és csendes, ideális környezetet biztosít a családok számára, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak, míg Ön élvezheti a természet közelségét. A panorámás kilátás, amely a környező dombokra és zöldellő tájra nyílik, mindennapjait varázslatosabbá teszi. Az ingatlan Falusi Csok kompatibilis, így a fiatal családok számára kedvező lehetőségeket kínál a lakhatás megteremtésére. Ez a tehermentes ingatlan remek befektetési lehetőséget is kínál, hiszen a felújítás során saját ízlésére formálhatja az otthonát, miközben értékesíti a jövőt. A helyi közösség barátságos, és a szomszédok segítőkészek, így Ön is könnyen beilleszkedhet az új környezetbe. Amennyiben kérdései lennének az ingatlannal vagy a környékkel kapcsolatban, bizalommal kereshet minket. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek megtalálni álmai otthonát vagy befektetési lehetőségét Egerbocs festői környezetében.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis György Otthon Centrum - Eger - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis György Otthon Centrum - Eger - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY