Eladó ház Eger 240 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Eger 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8289568
Referenciaszám: M289118
Frissítve: 2 napja

Eger eladó családi ház 6 szobás: 53,5 millió Ft

53,5 millió Ft
222 917 Ft/m²
240 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 169 283 Ft
Második évtől
221 961 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves vármegye, Eger 240 m2-es, kétszintes családi ház eladó. A 25-ös főút felől könnyen megközelíthető ingatlan Felnémet egyik csendes utcájában található, több melléképület, 28 m2-es száraz pince, garázs, 1100 m2-es telek tartozik hozzá. Az épület tufakő szerkezetű alsó szintjét a 80-as években szilikát tégla falazatú emeleti résszel bővítették. Az alsó szinten egy előszoba, három szoba, egy tágas nappali-étkező, konyha, egy kisebb belső konyha spejzzel, egy fürdőkádas fürdőszoba villanybojlerrel, külön bejáratú WC, közlekedő található. A beltéri falépcső a galériára vezet fel, melyből további két szoba, zuhanyzós fürdőszoba, erkély, panorámás terasz - szép kilátással a környező dombokra -, valamint egy befejezésre váró főzőfülke, és WC nyílik. A földszinti szobák, és a közlekedő padlóját laminált parketta borítja, az emeleti szobákban, és a galérián megmaradt az eredeti parketta, míg a többi helyiségbe hidegburkolat került. A 20 m2-es terasz felülete szigetelést kapott, tetővel fedett részén két apartman áll befejezetlenül, ide egykor panziót terveztek a lakók. A tető szerkezete ép, részleges felújítására sor került, az ingatlan karbantartásáról a tulajdonos lehetőség szerint folyamatosan gondoskodik. A földszinti rész lakályos, költözhető; a szaniterek, csempék cseréje a közelmúltban történt. Az emelet közepes állapotú, erősebb felújításra szorul. Az épület fa nyílászárókat kapott, az utcafronti ablakokra redőny került. A fűtés vegyestüzelésű kazánnal biztosított, ezenkívül a földszinten két fatüzelésű kályha gondoskodik az otthon melegéről. A ház jó elosztású, napfényes, tágas terekkel rendelkezik, méretéből adódóan elsősorban nagycsaládosok, és befektetők figyelmébe ajánlom. Amint a képek is tükrözik, hangulatos élettér alakítható ki e falak között, jöjjön el, és győződjön meg személyesen is az ingatlan adottságaiban rejlő lehetőségekről. További információért hívjon bizalommal, akár hétvégén is. Megtekintésre telefonos egyeztetés alapján van lehetőség. Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek az OTP Bank hátterével irodánkban. Kérem érdeklődéskor hivatkozzon az M 289118 számra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1960
Terasz:
19 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázsvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dusikné Türke Tímea Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 426 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dusikné Türke Tímea Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 426 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY